Administratief Bediende Roeselare

Administratief Bediende  Roeselare



Functiebeschrijving


- Administratief Bediende
- Ervaring in de bouwsector
- Regio Roeselare




Voor excellente KMO's actief in de bouw zijn wij momenteel op zoek naar een administratief bediende M / V Je verantwoordelijkheden omvatten voornamelijk het verwelkomen van klanten en leveranciers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor gestandaardiseerde biedingen, opvolging van onderaannemers en beheer van klantendossiers. U bent ook verantwoordelijk voor facturering en boeking van facturen in de kostenplaats. Ten slotte wordt uw takenpakket aangevuld met een volledig scala aan beheertaken ter ondersteuning van preventieadviseurs en computerservices.



Profiel
Je hebt minimaal een A-level diploma en kan vergelijkbare functies bekleden in de bouw met minimaal relevante werkervaring. Qua taalvaardigheid heb je een goede kennis van het Nederlands en een basis van Frans. Je hebt een schat aan kennis in MS en bent sterk in systemen, management en organisatie.



Aanbod
Je komt terecht in een bloeiende MKB-omgeving in een jong en dynamisch team. U kunt op deze aantrekkelijke functie rekenen met een aantrekkelijk en competitief salaris.

Interesse? Stuur je CV online




Meer informatie?

Ervaringsniveau
- jaar ervaring - jaar ervaring
Opleiding
Algemeen secundair onderwijs
Talen
Nederlands
Functie
Administratie / Secretariaat Administratie / management Administratie / Ondersteuning
Regio
West-Vlaanderen
Sector
Bouw
Contracttype
Onbepaalde duur
Type job
Voltijds

Bedankt om bij je sollicitatie te vermelden dat je deze job vond via Vindazo


https://www.vindazo.be/job/administratief-bediende-vacatures.html