Onthaalmedewerker en Data entry medewerker

Onthaalmedewerker en Data entry medewerker


Jouw profiel

Hou je van gezelligheid? Kun je 's avonds vrij zijn, één of twee uur vrije tijd (of soms in het weekend)?
Wat zijn werknemers voor gegevensinvoer? Data entry medewerkers (ook wel management data entry medewerkers genoemd) zijn mensen die betrokken zijn bij managementactiviteiten zoals het invoeren en controleren van data. Ze worden vaak gebruikt met commerciële softwaresystemen zoals SAP of programma's zoals Microsoft Excel.

Taakomschrijving

Als warme receptioniste moet je letten op: voorbereiding in de klas; thee bereiden; hartelijk verwelkomd worden door studenten en docenten; registreren en betalen; en een prettige en vriendelijke sfeer. De meeste van onze workshops worden 's avonds gehouden, maar soms moeten we ook doordeweeks ondersteuning bieden van 9.00 tot 14.00 uur. Grijp de kans, zorg ervoor dat u vertrouwd raakt :-)

Over het algemeen hebben medewerkers voor gegevensinvoer de volgende taken: Gegevens invoeren, verwerken en controleren (bijvoorbeeld in SAP-systeem) Behandelen en opnemen van mutaties in het systeem Overzicht van voorbereiding, rapporten en lijsten (bijv. Bestellijsten en prijsoverzicht) Zorg voor communicatie tussen klanten, leveranciers, logistieke centra, etc. (bijvoorbeeld ivm productlevering) Zorg voor een juiste en tijdige afhandeling van (klant) verzoeken Zorg voor inkomend telefoon- en e-mailverkeer Knelpunten identificeren, verhelpen en / of rapporteren (beheren)

Belangrijke onderwerpen: functieomschrijving data entry medewerker, jobvereiste data entry medewerker, werkbestand data entry medewerker, data entry medewerker verantwoordelijkheid, verantwoordelijkheid data entry medewerker, data entry medewerker job, data entry medewerker, als data entry medewerker, Activiteitsgegevens worden ingevoerd in werknemers.

Als data entry medewerker kun je voor verschillende organisaties werken, van overheidsorganisaties tot bedrijfsorganisaties. In elke mogelijke werkomgeving kan het belangrijk zijn om grote hoeveelheden data correct te verwerken en te verwerken. De medewerkers met wie de data entry medewerkers te maken hebben zijn bijvoorbeeld kopers, verkopers, operators, logistieke medewerkers, data analisten, debiteurenmedewerkers, crediteurenmedewerkers, salarisadministrateurs en office managers.

Is de functie van administratief medewerker geschikt voor jou? Check dan de vacature op onze website. We zijn altijd op zoek naar verschillende executives. als volgt.