Administratief bediende taken en skills

Administratief bediende
De goede functieomschrijvingen van managers kunnen vrij breed worden uitgelegd, omdat functieomschrijvingen in elk bedrijf anders worden geïnterpreteerd. Als je echter een kans wilt maken om te winnen in de sollicitatie, moet elke vacature een aantal vaardigheden en taken hebben.


Administratieve bediende taken Uw functie wordt grotendeels bepaald door uw manager (manager, management, etc.). De leidinggevende zal taken uitvoeren die hij of zij niet heeft of maandelijks terugkeert. Om deze taken te voltooien, moet u enkele vaardigheden beheersen, zoals kennis van softwarepakketten, planning, ontvangst, telefoon, enz. Werk in ERP-software tekstverwerking Spreadsheets Formatteer en verzend bestanden Mail (ontvang mail, verwerk uitgaande mail, ..) Planning van vergaderingen en conferentieruimtes (schoonmaak, indeling, etc.) Facturen, documenten, documenten, administratieve opvolging van vergaderingen ... Receptie Telefoon (inkomende oproepen en follow-up via uitgaande oproepdocumenten)


Omdat de reikwijdte van de taken zeer breed is, worden de functies van administratief bedienden soms verdeeld volgens de afdeling waar u wilt werken. Je hebt bijvoorbeeld: Medische staf Commercieel administratief bediende Human Resources Clerk Financieel administratief bediende Juridisch medewerker


Zo krijg je als financieel manager een heel ander takenpakket dan een juridisch manager. Als u de uitgebreide taken van de desbetreffende administrateur wilt zien, klik dan hierboven.Taalvaardigheid van administratief bedienden Als administratief bediende heb je veel communicatie nodig, dus het beheersen van meerdere talen is een pluspunt. Er mogen ook geen fouten zijn in het schrijven in uw moedertaal. We zijn hier om niet alleen interne opmerkingen te overwegen, maar ook e-mails die naar klanten, leveranciers worden gestuurd ... Daarom zijn de taalvaardigheden van administratief medewerkers cruciaal: U kunt uw moedertaal beheersen Vloeiend in Engels of Frans Bij voorkeur in andere talen (Spaans, Duits, ...)


Welke vaardigheden heb je als administratief bediende?


Een of meer tips staan ​​hierboven vermeld. Maar als administratief medewerker moet je ook een aantal soft skills hebben: Taal- en communicatieve vaardigheden Sociaal Een team speler Werk nauwkeurig Taken zelfstandig verwerken Het perfecte aanspreekpunt voor problematische klanten, leveranciers en collega's


Is de functie van administratief medewerker geschikt voor jou? Check dan de vacature op onze website. We zijn altijd op zoek naar verschillende executives. als volgt.

administratief bediende