Administratieve medewerker moeilijkheden en selectieprocedure

Administratieve medewerker
Administratieve medewerker heeft in België en Nederland problemen met te tewerkstelling want vele bedienden na opleiding hebben breed profile zonder echte specifieke kennis. Daardoor is het logisch dat best passende voor deze profile beroep is Administratieve medewerker. Maar het probleem dat te veel mensen worden op hetzelfde manier opgeleid zonder kennis te nemen over huidige arbeidsmarkt. Ze proberen op ongeveer hetzelfde plaatsen te solliciteren en maken ongeveer 70 mensen op 1 vacature. Terwijl andere beroepen hebben geen sollicitaties worden maanden niet ingevuld.

Door dergelijke concurrentie wordt het loon verlaagd en te veel geëist door werkgevers.Bijvoorbeeld:

Het bureau blijft (via korte selectie) de vacante administratief medewerker C1-C3 (m / v) voor het lokale servicecentrum van IVA Zorg en de sociale dienst familie en ouderenzorg aankondigen voor commentaar en selectieprocedures hiervoor regelen.


1. Medisch geschikt voor de uit te voeren functie
2. Selecteer het programma door niet te vergelijken.
3. Geniet van burgerlijke en politieke rechten.
4. Mogelijkheid om uittreksels van strafregisters te verstrekken (niet meer dan 1 jaar). Indien dit niet wordt vermeld, kan de kandidaat een schriftelijke toelichting overleggen. Benoemde instantie die de ongunstige toegangsvoorwaarden beoordeelt
5. Voldoen aan de wettelijke vereisten voor taal, die het gebruik van taal in administratieve aangelegenheden vereist, gecoördineerd op 18 juli 1966

Speciale wervingsvoorwaarden

1. Vóór de deadline een volledig diploma secundair onderwijs of gelijkwaardig hebben
2. Je hebt een rijbewijs B.

Selectieprogramma

1. CV-screening Controleer of de kandidaat voldoet aan de algemene en bijzondere voorwaarden op basis van de informatie in het cv en de bewijsstukken. Alleen kandidaten die aan deze criteria voldoen, kunnen deelnemen aan het selectieproces.

2. Selectiegesprek (05/12/2019) beoordeelt de conformiteit van het profiel van de kandidaat met de specifieke vereisten van de functie, evenals zijn motivatie en interesse in het werkveld. Tijdens het mondelinge debat zullen de juryleden discussiëren.Is de functie van administratief medewerker geschikt voor jou? Check dan de vacature op onze website. We zijn altijd op zoek naar verschillende executives. als volgt.


administratief bediende