Administratief medewerker gezochtBen jij een serieuze werker? Werk je graag met een computer? Heb je een sterke concentratie? Wil je administratieve werkervaring opdoen? Dan is deze baan heel interessant voor jou!

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het invoeren, verwerken en controleren van patiëntgegevens. Concreet betekent dit het invullen en controleren van checklists en formulieren. Kennis van Word, Excel en Outlook is daarom erg belangrijk. Daarnaast beantwoord je vragen (telefonisch en per e-mail) aan de afdeling patiëntenzorg en stel je deze zo nodig voor aan het secretariaat.

Je werkt samen met 3 directe collega's in een goed team, waarbij flexibiliteit en onderlinge hulp centraal staan. Je kunt deze parttime baan doen en je kunt met je collega een overeenkomst tekenen die past bij jouw persoonlijke planning. We willen dat je minimaal op maandag, dinsdag en donderdag werkt.

Werkvereisten

Voor deze functie is minimaal een MBO of HAVO diploma vereist. Heb je een heel andere opleiding gevolgd? Aarzel dan niet om te reageren. Wil je werkervaring opdoen in het management, of omdat dit een interessante parttime functie is die past bij je huidige levensfase, dan zijn wij ook in jou geïnteresseerd.

Je kracht is hier

1. Samenwerking

2. Werk nauwkeurig

3. Flexibel

4. (Pro) Neem het initiatief


Werkomgeving

Salarisniveau

Niveau 4, Niveau 5

Salarisomschrijving

S4-S5: Uitbreiding afhankelijk van opleiding en ervaring.

maandinkomen

Laagste 2.005 Euro – Hoogste 2.756 Euro (totale prijs)

vacature

Contract voor bepaalde tijd

Contract periode

12 maanden van 15 november 2021 tot 14 november 2022

Minimum aantal uren per week

vierentwintig

Maximaal aantal uren per week

Vierentwintig

Overige arbeidsvoorwaarden

Naast salaris ontvang je ook een individueel keuzebudget (IKB). IKB bestaat uit geld (1,37% van het totale jaarsalaris) en tijd. Bij ons kunt u de keuze maken die bij u past en kunt u zelf deelnemen aan de arbeidsvoorwaarden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om op elk moment een deel van uw maandinkomen te betalen. U kunt dit budget ook omzetten in vakantiedagen en vice versa, of fiscaal vriendelijk gebruiken. 

Heb je interesse in deze functie, solliciteer dan nu!