Vacatures administratief medewerker zonder diplomaBij alles wat we doen, streven we ernaar om mensen en organisaties de beste rol te laten spelen. Dit doen we door bedrijven te helpen eigenaarschap en leiderschap te krijgen op het gebied van vitaliteit en inzetbaarheid, en door te beginnen met mensen en teams. Van persoonlijke training en begeleiding tot revalidatie- en re-integratietrajecten. De doelen die we voor andere organisaties hopen te bereiken, zijn natuurlijk net zo belangrijk voor onze eigen collega's.

Jij brengt dit

Jouw kenmerk is een resultaatgerichte instelling en een toegankelijke persoonlijkheid. Met jouw communicatiestijl en persoonlijkheid weet je klanten te onderscheiden. Je bent empathisch, betrokken en weet verantwoordelijkheid te leggen waar het hoort. Daarnaast ben je integer en kan je zelfstandig werken en samenwerken in een team. Deze talenten vul je aan met een zekere nieuwsgierigheid, die nodig is om specifieke klantproblemen met andere disciplines op te lossen.

Voor ons team zijn we op zoek naar:

Administratief personeel zorgbeheer

(24 uur per week)

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor de zelfstandige administratie van de afdeling gezondheidszorg.


Excel kan je goed gebruiken. Daarnaast onderhoud je gedurende het gehele zorgtraject van de geplande meting een goed contact met je klanten.

Waar zijn wij naar op zoek?


.Je hebt relevante werkervaring in het aansturen van processen

Dit krijg je ervoor terug

Onze fulltime werkweek is 40 uur. Op basis van 40 uur per week werken ontvang je naast een royaal salaris ook:

8,33% eindejaarsuitkering

8% vakantiegeld.

160 vakantietijd.

Persoonlijke levensfase 72-uurs voltijds budget per jaar (opleiding, mantelzorg, overige vakanties)

Goede mobiliteitsvergoeding

Mogelijkheid tot interne en externe training