Salaris medisch secretaresseAls medisch adjunct-secretaris ben jij en je collega's het gezicht en het draaipunt van de polikliniek. Je voert alle werkzaamheden van het gehele poliklinische traject samen uit en zorgt voor een goede afstemming. Je zorgt voor een prettige, effectieve en efficiënte werking en waarborgt daarmee de continuïteit en kwaliteit van de patiëntenzorg.

Je heet patiënten van harte welkom aan de balie, begeleidt ze naar de polikliniek, controleert en registreert patiëntgegevens en maakt eventueel vervolgafspraken.

Op de achtergrond beantwoord je telefoontjes en voer je administratieve werkzaamheden uit, waaronder het afhandelen van post, e-consulting, herhaalrecepten, brieven van patiënten en taken voor artsen (in opleiding) en verpleegkundigen.

Daarnaast heb je direct contact met patiënten en verzamel je data voor verpleegkundig en wetenschappelijk onderzoek. Denk hierbij aan gesprekken met patiënten om deel te nemen aan wetenschappelijk onderzoek, patiënten helpen met het invullen van vragenlijsten en eventueel bloeddrukmetingen.

We werken samen hard aan een goede werkverdeling. Toch worden drukke momenten, zoals veel telefoontjes en patiënten aan de balie, afgewisseld met rustige momenten. Daarom moet je als secretaresse druk kunnen weerstaan, je eigen prioriteiten kunnen stellen en initiatief kunnen nemen. 

We zijn op zoek naar mensen die een verscheidenheid aan professionele trainingen hebben gevolgd, zodat we goed kunnen converteren en van deze diversiteit houden!


Afdeling

Op de polikliniek werken we nauw samen met vele andere subspecialismen, zoals endocrinologie, epidemiologie, diabetes, nefrologie en vasculaire geneeskunde.

Je komt te werken in een groot en enthousiast team van medisch (assistent) secretaresses die zorgdragen voor een warm onthaal van patiënten en de consultatietijd correct plannen, behandelen en afhandelen.

Het team speelt een centrale en belangrijke rol in de polikliniek. Samen zorgen we voor een soepel verloop van de consultatietijd voor patiënten en collega's. Dit doen we door efficiënt en uniform werk op de achtergrond en op de voorgrond uit te voeren.

Profiel

Je hebt minimaal de HAVO-opleiding afgerond. Je kunt maar beter kennis hebben van medische terminologie. Werken in de zorg en werken met patiënten geeft je energie. Je bent vriendelijk en eerlijk tegen je klanten. Daarnaast ben je flexibel, nauwkeurig, werk je graag samen en ben je goed in communiceren en socializen. Je zet in op innovatie en zet je in voor continue verbetering en borging van de kwaliteit van zorg.

Wij geloven in de kracht van een divers team, dat ruimte heeft voor verschillende vaardigheden, expertise en sociale en culturele achtergronden. We zijn erg benieuwd naar jou.

Volgens de fulltime arbeidsovereenkomst is het maximum salaris voor deze functie (24-36 uur) € 2.839,00 per maand.