Vacature leidinggevende
 Als administratief medewerker heb je verschillende taken die je gaat uitvoeren. U kunt hierbij denken aan het ontvangen van medewerkers aan de balie, het beantwoorden van vragen van medewerkers, het beheren van agenda's, het opvragen van medische gegevens en het verwerken en archiveren van brieven.

Je weet het initiatief te nemen om te werken als je stil bent, zodat jij en je collega's minder hoeven te werken als ze het druk hebben.

afdeling

Als arbodienst zetten wij ons in voor het terugdringen van het ziekteverzuim, het verbeteren van de inzetbaarheid van medewerkers en het creëren van een prettige en veilige werkplek voor iedereen.

De HR-afdeling is innovatief en door veranderingen direct te voorspellen, helpen we patiënten, studenten en medewerkers vooruit. Hierdoor kunnen we alle managers beter ondersteunen en onze eigen collega's beter van dienst zijn. We verbeteren onze kwaliteit door continue verbetering.

Profiel

Je hebt minimaal een HAVO-diploma op zak en je hebt meerdere jaren ervaring als administratief medewerker. Je bent nauwkeurig en voorzichtig enje bent communicatief sterk. Persoonlijke ontwikkeling vind je belangrijk, zodat je de kans op aanvullende trainingen en cursussen met beide handen kunt aangrijpen. Tot slot ben je een expert in het gebruik van pc-software op het gebied van data- en tekstverwerking.

Wij geloven in de kracht van een divers team, dat ruimte heeft voor verschillende vaardigheden, expertise en sociale en culturele achtergronden. We zijn erg benieuwd naar jou.

Volgens de fulltime arbeidsovereenkomst is het maximum salaris voor deze functie (32 uur) € 2.839,00 per maand.