let's connect carrefour

 Carrefour Connect

Deze algemene voorwaarden bepalen de procedures vastgelegd door Carrefour voor de elektronische registratie en identificatie van Carrefour gebruikers via Carrefour Connect.

Carrefour Connect-systeem:

a. Alle deelnemende online diensten van Carrefour hebben slechts één wachtwoord nodig. Gebruikers hoeven maar één keer in te loggen om toegang te krijgen tot de beveiligde delen van hun geregistreerde Carrefour -onlinediensten. De gebruiker hoeft dus niet meerdere keren in te loggen en hoeft de gebruikersnaam en het wachtwoord maar één keer in te voeren.

Voor meerdere diensten heeft elk platform slechts één registratieprocedure nodig, zodat gebruikers niet meerdere keren dezelfde informatie hoeven in te voeren.

C. Elk platform hoeft zich maar één keer uit te schrijven om alle deelnemende Carrefour -onlinediensten te sluiten.

d. De gebruikersnaam is uniek en specifiek voor elke gebruiker. Om als professionele gebruiker en als privégebruiker te registreren, mag dezelfde gebruikersnaam niet twee keer worden gebruikt.

Carrefour behoudt zich het recht voor om op een geschikt moment de nodige updates aan het Carrefour Connect-systeem door te voeren. Carrefour zal er alles aan doen om de gebruikersoverlast tot een minimum te beperken. Desalniettemin is Carrefour Belgium niet verantwoordelijk voor enig ongemak of schade die gebruikers lijden als gevolg van deze updates.

Carrefour Connect: is een mechanisme voor elektronische registratie en identificatie van gebruikers van de Carrefour-website en/of mobiele applicaties. Daarom hoeven gebruikers maar één keer in te loggen op hun account om te navigeren tussen de verschillende beveiligde delen van de onlinediensten van Carrefour op elk platform en om de diensten van Carrefour te gebruiken. Carrefour kan deelnemende websites, diensten en mobiele applicaties op elk moment wijzigen.