Modern call center Bel agent

Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende baan? Heb jij ook kennis van techniek, liften en roltrappen? Vind je het leuk om innovatieve oplossingen te onderzoeken en bij de tijd te blijven? Dan heeft globalrecruitment.info een uitdaging voor je voorbereid!

Wat ga je doen?

Als medewerker van onze serviceafdeling beantwoord je vragen van klanten over liften en roltrappen. Het moment voordat je een melding kreeg van een persoon die bekneld zat in de lift, het volgende moment dat je je aanmeldde voor een storingsmelding die je per telefoon of e-mail ontving. Daarnaast kunnen technici ook mensen bellen die meer informatie nodig hebben of willen aanleveren voor verwerking in het systeem. U kunt de storingen die optreden ook afhandelen en soms oplossen via ons bewakingssysteem op afstand. Daarnaast help je mee aan het opstellen en onderhouden van procedures en werkinstructies. Kortom, een afwisselende baan zorgt ervoor dat je je geen dag hoeft te vervelen!

Jouw persoonlijke informatie:

Je komt te werken op de serviceafdeling. Dit betekent dat problemen snel en efficiënt moeten worden aangepakt om uw klanten zo snel en goed mogelijk te kunnen helpen.

Je hebt een mbo-4 opleiding genoten in de technische richting;

Je bent sterk stressbestendig en kan snel schakelen naar multitasking;

Je bent klantgericht en begrijpt de situatie van de klant goed;

Je hebt goede computervaardigheden;

Je beschikt over goede talenkennis en sterke communicatieve vaardigheden;

SAP-ervaring strekt tot aanbeveling;

Kennis van Engels is een pré;

Je bent minimaal 32 uur per week vrij;

U woont in de regio Haaglanden.

Wat bieden wij?

Wij bieden een prettige werkomgeving in een internationaal bedrijf waar je het verschil kunt maken in uitdagende functies. Maak deel uit van een sterk gedreven organisatie waar high performance mensen verbindt en een belangrijk onderdeel is van het behalen van sterke bedrijfsresultaten.

Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder de 13e maand;

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

Rijke feestdagen: 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;

Collectieve zorgverzekering;

Werken in een moderne werkomgeving;

Het vooruitzicht om door te groeien tot teamleider van een afdeling;

De beste balans tussen werk en leven.


Ben je geschikt voor deze functie? Voldoe je aan de eisen? Laat het ons weten via globalrecruitment.info en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!