Loon volgens diploma

 


Wat we aanbieden

Een parttime baan met als doel het verkrijgen van een vaste baan in een succesvolle en steeds veranderende internationale organisatie. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend. Ook door middel van trainingen kunnen we ons ontwikkelen. Daarnaast werk je in een team van gedreven collega's die geloven in producten, markten en bedrijven.

Over functie:

Ben je geïnteresseerd in werken in een internationale omgeving? Op de financiële afdeling van Heerhugowaard (6 medewerkers) wordt wekelijks 32 uur aan parttime vacatures gecreëerd als

Salaris medewerkers (man/vrouw)

Wat ga je doen?

Als financieel medewerker ben je 32 uur parttime verantwoordelijk voor de operationele uitvoering, voortgang en aansturing van de salarisverwerking. In buitenlandse vestigingen werken we samen met administratiekantoren die de lokale regelgeving begrijpen. Daarnaast verricht je diverse handhavings- en controlewerkzaamheden op het gebied van pensioenregelingen, verzekeringen, salarisaangifte en reserveringsregelingen. Het is jouw verantwoordelijkheid om te onderhandelen met de personeelsafdeling om ervoor te zorgen dat de huidige wetgeving en collectieve arbeidsovereenkomsten worden toegepast. Je beantwoordt de technische salarisvraag en signaleert eventuele knelpunten.

Werkvereisten

Jij bezit het

Diploma in Payroll Management Practice of gelijkwaardig.

Je hebt een aantal jaren werkervaring in soortgelijke functies en een brede kennis van compensatie en compensatiebeheer.

Je bent nauw betrokken bij het financieel beheer en ondersteunt financiële activiteiten zoals facturen en btw-aangiften.

Je communicatieve vaardigheden (ook in het Engels) zijn goed ontwikkeld en je kunt goed omgaan met Excel.

Mist u informatie? Dan ga je zelfstandig op onderzoek uit en weet je de vragen succesvol te beantwoorden.

Je bent pragmatisch en goed in analyse, je maakt een juiste inschatting van de te ondernemen acties en schakelt dan snel om tot de juiste oplossing te komen.