Bediende


 

Beschrijving van de baan

Het algemeen onderhoudsteam voert reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit in onze winkel. Je geeft hen daarbij de nodige administratieve en organisatorische ondersteuning. Voor een administratief coördinator met een passie voor techniek is dit een boeiende job.

Het algemene onderhoudsteam maakt deel uit van de interne technische diensten van globalrecruitment.info. Het is verantwoordelijk voor de technische herstelling en het onderhoud van onze winkels in heel België. Deze technische werkzaamheden zijn zeer divers: algemene elektra, rollend materieel (zoals schoonmaakmachines), sanitair, deuren, poorten, etc. Als administratief medewerker ondersteun je de buitendienstmedewerkers.


Jouw keuze van verantwoordelijkheden:

Je analyseert elke taak, bereidt alles tot in de puntjes voor en zorgt ervoor dat het werk soepel verloopt.

Je volgt nieuwe installatieaanvragen op en coördineert de samenwerking tussen interne diensten.

Je monitort dagelijks de status van lopende opdrachten en projecten.

Je bestelt apparatuur bij interne en externe leveranciers en volgt deze actief op zodat we altijd op tijd de benodigde apparatuur kunnen leveren.

Je regelt storingen en onderhoud.Contour

Kennis en ervaring - je bent net afgestudeerd in een administratief vakgebied, of je hebt meerdere jaren administratieve ervaring. Je hebt basiskennis van Word en Excel. Daarnaast heb je affiniteit en ervaring met techniek.

Teamspeler-Je denkt en handelt vanuit de functie van het team. Je hecht waarde aan collegialiteit en je waardeert service.

Goed in communicatie - je kunt vloeiend telefoneren en je bent sterk genoeg om met leveranciers en technici om te gaan.

Een detailgerichte organisator - je weet gestructureerd zelfstandig om te gaan en te werken. Je bent een uitstekende organisator die alles tot in de puntjes regelt.

Taalvaardigheid-Aangezien de meeste contacten in deze functie in het Nederlands zijn, hopen we een goede kennis van het Nederlands en een goede kennis van het gesproken Frans te hebben.

Intieme werksfeer - met alle vragen kun je bij je collega's terecht. Ze hebben veel technische ervaring om van te leren.

Stabiliteit - Je krijgt een vast personeelscontract in een stabiel bedrijf.

Variatie - Je combineert organisatorische en administratieve taken. Geen dag is dus hetzelfde. Door je job heb je verschillende interne en externe contacten.