Vrouwelijke vorm van secretaries

Secretaresses, officemanagers of administratief medewerkers zijn de duizendpoten van het kantoor en vervullen ondersteunende administratieve of secretariële rollen voor managers, supervisors of afdelingen. De naam 'secretaris' is echter een breed begrip.

Of het nu gaat om de functienaam van secretaresse, directiesecretaresse, personal assistant (PA) of management assistant, assistent verkoopmedewerker of administratief medewerker, Ze hebben doorgaans steeds meer bedrijfsgerichte multifunctionele functies. Veel taken corresponderen met elkaar. De meest voorkomende werkzaamheden van de ondersteunende functie zijn;

Klanten telefonisch te woord staan,

Agendabeheer

E-mailverwerking

Gasten ontvangen

Archief

Organisatie

Trouwens, secretaresse is geen vrouwelijke vorm van secretaresse. De functie van een mannelijke secretaresse is meestal "secretaresse-assistent".

Globalrecruitment.ino heeft ruime ervaring met het werven van secretaresses, officemanagers of administratief personeel. Wij weten als geen ander welk niveau mensen bij een organisatie passen. We staan immers vanuit het standpunt van de klant en moeten tijdens het introductiegesprek niet alleen met de leidinggevende maar ook met de medewerkers praten. Hierdoor hebben we een goed beeld van de vacante functie, het bedrijf en de mensen die er werken. Wij mogen ons dan ook experts op dit gebied noemen!