Administrative jobs


Fysieke eisen

De basisfuncties van deze functie vereisen dat je: Communiceer en werkrelaties opbouwt met werknemers, docenten, bewoners en kandidaten met verschillende achtergronden; zich houden aan de richtlijnen van de universiteit; vertrouwelijkheid; prioriteiten stellen en effectief beheren van werk; uitstekende klantenservice bieden en actief vertegenwoordigen de universiteit; zorg ervoor dat het werk gedetailleerd, nauwkeurig en op tijd wordt voltooid; werk in een zittende houding; communiceer met individuen op alle niveaus van de universiteit en werk succesvol in teams en zelfstandig werk; langdurig achter de computer zitten tijd uitvoeren; repetitieve handelingen uitvoeren; en af en toe voorwerpen optillen die 50 pond wegen.

Overdracht

Maandag t/m vrijdag 8.00 - 17.00 uur; afhankelijk van de behoeften van de afdeling kan extra tijd nodig zijn.

Globalrecruitment.info is momenteel bezig met het werven van een projectcoördinator/administratieve dienstassistent om de dagelijkse activiteiten en logistiek van het residentiële programma in het college te beheren, te promoten en te begeleiden.

De programmacoördinator/administratieve dienstassistent zal bewoners en programmafaculteit informatie, ondersteuning en probleemoplossende hulp bieden om een breed scala aan bewoners en programmaproblemen op te lossen; e-mail, telefoon en/of schriftelijke brieven zijn de eerste manier om bewoners werven Eén aanspreekpunt, promotie en beheer Noodzakelijke marketing voor residency-programma's, inclusief website-informatie en druk- en promotiemateriaal; indien nodig residency-aanvragen, rapporten en ranglijsten beheren; sollicitatiegesprekken met sollicitanten plannen en coördineren, en optreden als contactpersoon tussen docenten, bewoners en ander ondersteunend personeel. 


Vaardigheden/kennis/bekwaamheid

De ideale kandidaat moet beschikken over uitstekende klantenservice, organisatorische vaardigheden, mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, aandacht voor detail, planning en organisatie en probleemoplossende vaardigheden.


Voorkeur opleiding/ervaring

De voorkeur gaat uit naar kandidaten met eerdere ervaring met projectmanagement in een residentie.

Als werkgever met gelijke kansen moedigen we veteranen, gehandicapten, vrouwen en alle etnische minderheden ten zeerste aan om onze werkgelegenheidskansen te overwegen.

Elke kandidaat die een functie aanbiedt, moet mogelijk slagen voor de pre-employment screening die is ingesteld door de afdeling Human Resources. Deze screenings kunnen nationale achtergrondcontroles en/of drugsscreenings omvatten.