Medisch Secretaresse met interne opleiding

 


Solliciteer op een vacature receptioniste via globalrecruitment.info

Wil jij als receptioniste nieuwe uitdagingen aangaan? Bekijk het actuele aanbod aan vacatures voor receptionisten op Global Recruitment! Wij zijn de grootste aggregator en ontvangen wekelijks de nieuwste receptioniste vacatures. Pas het filter helemaal aan naar je eigen wensen en eisen, zoals de stad waar je wilt werken. Zo vind je de job die het beste bij je past! Klik eenvoudig op een knop om de aanvraag eenvoudig te voltooien.

Onze medewerkers verhuizen, veranderen hun gezinssituatie, hebben af ​​en toe wat pechwerk en ga zo maar door. Daarom is het belangrijk dat je van personeelsmanagement houdt. Bijvoorbeeld: softwarepakket human resources invoeren, attesten en documenten invullen, arbeidsongevallen melden, nieuwe medewerkers inschrijven.

Wij vinden het erg belangrijk dat onze medewerkers en managers ons vertrouwen. In het team ben je, net als je collega, het aanspreekpunt voor vragen of problemen rond volgende thema's: sociaal juridisch advies, salariskwesties, administratieve opvolging van persoonlijke dossiers, tijdstippen, afwezigheden, enz.

Bedrijven in beweging hebben altijd een aantal human resources-projecten. Wij werken graag met u samen om het beste resultaat voor het team te behalen. Sommige projecten zijn tijdelijk, zoals welzijnsenquêtes, voor andere projectmatige taken rekenen we op uw continue bijdragen, zoals rapportering, ondersteuning van evaluatiecycli, verzuimbeleid...

 

Naar wat voor soort persoonlijke informatie zijn we op zoek?

 

· Je hebt een bachelor diploma sociaal werk, personeelswerk of sociaal recht.

· Je hebt ongeveer 5 jaar werkervaring en een gedegen kennis van sociale wetgeving en personeelsbeheer.

· Je vindt gemakkelijk je eigen weg in HR-software en je hebt best ervaring met Attentia Dots.

· Je bent erg blij als je een administratieve functie hebt, maar ook erg blij om veel nieuwe gezichten te ontmoeten en als interne/externe contactpersoon te dienen.

 

Dus wat denk je?

Wil je meer informatie over vacatures om direct te solliciteren?

U kunt altijd contact opnemen met globalrecruitment.info