Jobs Administratieve

 


Wilt u de beste service verlenen binnen het (internationale) land? Dan hebben wij meerdere mogelijkheden, klantgerichte, attente en leergierige collega's! Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's op verschillende locaties. Laat deze geweldige kans dus niet aan je voorbij gaan

 

Dit zijn 3 redenen voor jouw baan

Je hebt een sterk gevoel voor kwaliteit;

De beste service is uw doel;

Controle en inzet voor je eigen ontwikkeling.


Jij doet het

Als juridisch administratief medewerker in een van onze kantoren ben je verantwoordelijk voor de behandeling van binnenlandse en internationale klantvraagstukken. Je kunt uitgebreide kennis van wet- en regelgeving toepassen om documenten te beoordelen. Je wordt ondersteund door een goed systeem. Je bent klantgericht en houdt persoonlijk contact met alle klanten via brieven of telefoontjes.

 

 

Wij kunnen op jou rekenen als volgende juridisch administratief medewerker:

Resultaatgericht werken, waarbij de kwaliteit en service aan de klanten voor jou hoog in het vaandel staan;

Heb je een coöperatieve geest en een proactieve houding, feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend;

Controleer de juiste toepassing van verschillende wetgeving

We realiseren ons dat in deze tijd van COVID-19 het starten bij een nieuwe werkgever een hele uitdaging kan zijn.

 

interne opleiding

 

Dit werk kan complex en intensief zijn, dus je kunt starten met een interne opleiding. Daar leren we je regels, systemen en onze werkwijze. Tijdens de voorbereiding van interessant administratief juridisch werk wisselen theorie en praktijk elkaar af. Daarna ben je er klaar voor om ervoor te zorgen dat klanten zich gehoord voelen en krijgen waar ze recht op hebben. Zo breng je ze echt verandering!

 

Jij bent het

Een echte teamspeler heeft tijd en ruimte nodig om maatwerk te leveren om burgers passende oplossingen te bieden. Of je nu een denker of een doener bent, je grijpt alle kansen die ons bedrijf biedt om jezelf te ontwikkelen. Omdat we een organisatie zijn die midden in de samenleving staat, stelt dit hoge eisen aan ons en aan jou. Je zult moeiteloos veranderen als de samenleving verandert. Daarnaast ben je communicatief sterk en proactief. De kwaliteiten die je wilt inzetten om een ​​positieve impact te hebben op de samenleving. jij hebt:

 

Volledige opleiding op mbo- (niveau 4) of hbo-niveau, bij voorkeur sociaal juridische dienstverlening;

Relevante (stage) werkervaring;

Goede kennis van het Nederlands en uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;

Basiskennis van het Engels

Bekend met automatiseringssystemen zoals Word, Excel, PowerPoint (office pakket)

 

Welke kansen bieden wij jou? 

Het is jouw taak om ze te vangen. Jouw uitdaging, balans en groei: het trok onze aandacht. Als persoon en professional zijn er veel kansen en mogelijkheden om te groeien. Daarnaast kun je (op basis van 36 uur werk per week) rekenen op:

 

Het totale maandsalaris is maximaal 2.784 euro [Het maximale maandsalaris is gebaseerd op 36 uur] De verhouding is afhankelijk van je werkervaring en opleiding.

Werk 32 tot 36 uur per week (36 uur voorzien tijdens opleiding).

 

Reiskostenvergoeding.

Wij willen een exclusieve organisatie zijn, zodat iedereen zich thuis voelt. Een divers team waar iedereen ertoe doet, maakt ons efficiënter, creatiever en leveren een betere service. Onze doelgroep is immers ook divers. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een ​​afspiegeling van de samenleving te zijn. Daarom is iedereen welkom om zich aan te melden.

 

Uw werkomgeving

We doen er alles aan om de beste service te bieden aan klanten vanuit verschillende locaties. Dit doen we met loyale en vakbekwame collega's. Deze teams vullen elkaar aan en werken samen.