Vacatures Administratief

 


Ben jij enthousiast, creatief en ondernemend? Wil jij klanten op de juiste manier helpen door het nodige te doen? Wil jij bij ons werken in een dynamisch en energiek team? Lees dan verder!

Wie zijn we?

De meeste bewoners in verschillende wijken zijn zelfstandig en kunnen zichzelf goed redden. Soms hebben mensen ondersteuning of hulp nodig. Bijvoorbeeld op het gebied van wonen, welzijn of verpleging. Vervolgens helpt de balie van het bedrijf mensen eerst met het vinden van oplossingen in hun eigen omgeving. Denk bijvoorbeeld aan de hulp van familieleden of buren. Zo hebben we de zelfredzaamheid van bewoners vergroot. Werkt het niet? Vervolgens onderzoeken we samen met bewoners andere oplossingen en mogelijkheden. De mogelijkheid van hulp, ondersteuning en/of middelen. De receptie bepaalt of het voldoende is om informatie en advies te geven of een afspraak te maken met het regioteam

 

Wie zoeken we?

Voor de receptie zijn wij op zoek naar een ervaren en ondernemende collega. Je geeft advise via de telefoon a.d.h.v. verkregen informative en handelt zelfstandig eenvoudige en procesmatige (aanvraag)vraagstukken af ​​conform de Wet maatschappelijke ondersteuning en de Jeugdwet. Je geeft specifieke vraagstukken door aan het community team, signaleert knelpunten en stelt oplossingen voor. Als baliemedewerker moet je ook administratieve taken uitvoeren en sociale ondersteuningsdocumenten beheren. Over de voortgang van het proces maken u en de klant concrete afspraken. Klachten over het schooldistrictteam dienen te worden ingediend bij de betreffende medewerkers. Indien nodig weet je tijdig door te groeien naar de verantwoordelijke regioteammanager. Je kunt goed luisteren en vragen stellen om de eigenlijke vragen te identificeren. U kunt inschatten of er gevoeligheid is en het probleem op een specifieke manier naar het juiste adres sturen.

Deze functie is erg stressvol. Terwijl u op een professionele manier met klanten blijft praten, moet u in staat zijn om goedbetaalde banen aan te kunnen.

De balie is voor veel bewoners, aanbieders en partners het eerste aanspreekpunt/aanraakpunt. Daarom zijn jij en je team de schakel die het communityteam verbindt.

 

Wat willen we van je?

• MBO+/HBO werk- en denkniveau;

• Begrijpen van de wet- en regelgeving van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning, Jeugdrecht, WLZ en aanverwante wetgevingsgebieden;

• Kennis van relevante wet- en regelgeving;

• Begrijpen van vaardigheden en te gebruiken kantoorautomatisering en informatiesystemen;

• Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;

• Kunnen opereren in een complexe politieke en bestuurlijke omgeving;

• Sterk probleemoplossend vermogen;

• Proactief, flexibel, resultaatgericht en stressbestendig;

• De verbinders van partijen hebben verschillende belangen;

• Vragen kunnen stellen en begrijpen wat anderen echt nodig hebben;

• Identificeer mogelijke crises en weet hoe te handelen;

Wat bieden wij?

De functie is ingedeeld naar niveau 7 en het totale salaris markt conform  per maand (op basis van 36 werkuren per week). De functie van de receptiemedewerkers is in ontwikkeling en kan op termijn worden geherwaardeerd. Salarisaanpassing is afhankelijk van de mate waarin aan de functie-eisen wordt voldaan.