Hoeveel Verdient Administratief Medewerker


 

Spontane sollicitatie voor administratief profile

Administratief beroepen sollicitatieformulier
Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste administratieve medewerkers om ons team aan te vullen. Zie onderaan Spontane sollicitatie administrative beroepen

 

De administratie bestaat uit mannen en vrouwen met verschillende profielen en verantwoordelijkheden, en is altijd op zoek naar extra contacten om hun team te versterken. Overweegt u deze stap te zetten, maar weet u niet zeker op welk salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden u kunt rekenen? We kunnen je alvast een idee geven.

Gemiddeld 2.614 euro

Dus, is de baan van de administratieve afdeling aantrekkelijk voor jou? Dit kunnen we alleen maar aanmoedigen. Een sterk managementdossier stelt het bedrijf in staat om zich verder te ontwikkelen. Zo gaven HR-managers aan dat ze dankzij hun administratieve medewerkers gemiddeld 30% van hun tijd bespaarden.

Als je naast je ambities ook sociale en technische vaardigheden kunt aantonen, dan ben je door de deur gestapt. Laat daarnaast zien dat je zelfstandig en flexibel werkt en dat je profiel beter is dan anderen.

 

over jou

Welke vaardigheden heb je?

Voer nieuwe vaardigheden in

sparen

Ik wil mijn cv aanpassen

Wat is echter uw inkomen uit een administratieve functie? Volgens ons salarisonderzoek is uw totale salaris gemiddeld ongeveer € 2.614. In de praktijk hangt dit natuurlijk af van verschillende factoren, zoals je diploma, kwalificaties en specifieke functie.

 

Veelgevraagd diploma

Administratieve functies zijn te vinden in verschillende afdelingen van het bedrijf. Denk aan human resources, klantenservice of logistiek. Als je een bachelordiploma in office of logistiek management hebt, is de kans groot dat je dit doet. Ook de Bachelor Tolken en de Master Meertalige Bedrijfscommunicatie zijn erg populair.

Kwalificaties zijn ook belangrijk

Ook je beroepsjaren hebben invloed op je salaris. Personeelsmanagers gaven ook aan dat het moeilijk is om geschikte arbeidskrachten te vinden, wat meestal te wijten is aan een gebrek aan professionele kennis of bedrijfservaring. Daarom staan ​​vacatures die de meeste persoonlijke informatie nodig hebben, meestal permanent open.

Kunt u de HR-manager overtuigen van uw capaciteiten? In administratieve functies kun je na 5 jaar ervaring gemiddeld 2.250 euro (niet-leidinggevende functies) of 2.736 euro (uitvoerende functies) verdienen. Na 20 jaar ervaring stegen deze bedragen tot respectievelijk 2.823 en 3.509 euro.

 

Gemiddelde salariscijfers voor elke functie

1. Je salaris als managementassistent varieert sterk op basis van je jarenlange ervaring:

Instaploon: 1.900-2.300 euro

3 tot 5 jaar ervaring: 2.100-2.600 Euro

Meer dan 5 jaar: 2.250-3.325 Euro

2. Officemanagers kunnen meestal meerdere jaren anciƫnniteit tonen:

3 tot 5 jaar ervaring: 2.225-2.700 Euro

Over 5 jaar: 2.400-4.000 Euro

 

Spontane sollicitatie voor administratief profile