SFZ vacatures


Werk bij ons in het ziekenhuis

Zorgwerk is niet voor iedereen weggelegd. Maar voor wie de juiste dingen eruit haalt, lonkt een mooie toekomst in ons ziekenhuis. Als volwaardig streekziekenhuis staan ​​wij geen moment stil. We bieden medewerkers geavanceerde training, carrièremogelijkheden en toegewijde supervisors die verantwoordelijk zijn voor de ontvangst van alle nieuwe medewerkers. Omdat het belangrijk is dat onze patiënten zich goed in hun vel voelen. Klopt de logica?

Je voornaamste taak is het vervoeren van patiënten tussen de klinische afdeling en de onderzoeksafdeling. Deze patiënten hebben meestal hulp nodig (bed of rolstoel) en kunnen zich soms zelfstandig voortbewegen.

Andere primaire taken zijn van logistieke aard: linnen sorteren of ophangen, foodtrucks uitdelen en/of ophalen, bestellen op logistiek gebied, goederen verdelen over verschillende afdelingen, kleine onderhoudswerkzaamheden, etc.

Wat verwachten we van jou?

Een diploma logistiek assistent in de zorg is een must.

Ervaring in de zorg is een pré.

Je kunt gedisciplineerd werken binnen de planning en volgens de afgesproken procedures. Een zeer actief dagelijks werk is geen probleem.

Je bent voorzichtig en respectvol naar patiënten toe.

Je bent sociaal.

Je bent sociaal, integer en klantgericht.

Je hebt een flexibele werkhouding.

Je wilt jezelf beloven dat je een energieke en extraverte persoonlijkheid en verantwoordelijkheidsgevoel hebt.

Wij voorzien

We bieden je boeiende functies en tal van opleidingsmogelijkheden in een uitdagende werkomgeving - competitief salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.