Vacature Administratieve


 

Werk met je handen

In de neurologiekliniek maak jij en je collega's het verschil voor onze patiënten! Word jij onze nieuwe collega?

Uw afdeling

Als doktersassistente/administratieve staf van de Neurologiekliniek werk je in een team van enthousiaste en loyale collega's waarbij professionaliteit, kwaliteit en patiëntgerichtheid voorop staan. Als onderdeel van de neurologiekliniek werken we nauw samen met klinisch neurofysiologische laboranten, verpleegkundigen en neurologen. Kortdurende communicatie tussen verschillende afdelingen/disciplines is kenmerkend voor ons Ziekenhuis en kleinschaligheid helpt daarbij. Wij vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Daarom bieden wij e-learning aan via globalrecruitment.info etc.

 

Jouw dag

In de neurologiekliniek werk je als administratief medewerkster in een gedreven team dat veel aandacht heeft voor kwaliteit en patiënttevredenheid. Je bent het visitekaartje van onze polikliniek en ontvangt onze patiënten aan de balie. Je staat onze patiënten telefonisch te woord en zorgt voor een effectief afsprakenplan; daarnaast voer je diverse administratieve taken uit. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, aansturen en afhandelen van overlegtijd. Door de dynamiek van onze kliniek is geen dag hetzelfde.

je bent

• In het bezit van een MBO 4 diploma als doktersassistent of directievoering;

• Mensen met managementervaring (bij voorkeur een hechte relatie of ervaring met de zorg);

• Bekend met medische terminologie (pre);

• Actief, klantgericht, accuraat en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

• flexibel;

• Teamspelers die houden van dynamiek en methodes;

• Beschikbaar voor 24 uur.

 

Voor jou

Wij bieden een goed salaris van FWG 35 (op 36 uur basis is het totale maandinkomen 1.938 euro-2.882 euro). Onze arbeidsvoorwaarden voldoen aan de cao van het ziekenhuis. Dit betekent onder meer een eindejaarsuitkering en vakantiegeld gelijk aan een maandsalaris. Daarnaast kunt u via PFZW pensioen opbouwen en heeft u naast de vakantiedagen ook recht op PLB-uren.

Ons ziekenhuis is uitstekend bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer. Geen probleem met parkeren. U kunt uw fietsen gratis stallen in de afgesloten fietsenstalling voor het ziekenhuis.