Wat is een administratief bediende


Wat doet de administratief medewerker?

De administratief medewerker is verantwoordelijk voor het interne beheer en de externe relaties van het bedrijf, evenals het beheer van de horizontale documenten van de organisatie om de normale werking te garanderen.

Administratief medewerkers worden ook wel secretaresses, kantoormedewerkers, administratief bediendes, receptionisten, receptionisten of receptionisten genoemd.

Wat zijn de taken van een administratief medewerker?

De taken van een administratief medewerker zijn gevarieerd en afhankelijk van de structuur van het bedrijf. Hij zorgt voor een goede informatiestroom binnen het bedrijf, met name tussen medewerkers en managers. Hij is verantwoordelijk voor het schrijven van e-mails, brieven archiveren en post verwerken (archiveren, sorteren, enz.).

De administratief medewerker is ook verantwoordelijk voor telefoongesprekken (klanten, leveranciers, enz.), en hij plant de nodige afspraken met de manager of contacten met contacten.ls, brieven archiveren en post verwerken (archiveren, sorteren, enz.).

De administratief medewerker is ook verantwoordelijk voor telefoongesprekken (klanten, leveranciers, enz.), en hij plant de nodige afspraken met de manager of contacten met contacten.