Parttime jobs


Functieomschrijving

Als callcentermedewerker ben je bezig met het telefonisch verkopen en promoten van hotelcouponabonnementen en producten. Dit doe je in een hecht team van 20 collega's. In het verkoopgesprek dienen veel trefwoorden genoemd te worden, anders kunt u zelf bepalen hoe u het gesprek aangaat. Hierdoor kunt u verkopen op de manier die bij u past! Daarnaast ben jij samen met je collega's verantwoordelijk voor het gehele proces en zorg je ervoor dat het bestelproces soepel verloopt.

Heb je een abonnement of product verkocht? Dan krijg je ook nog eens een royale bonus! Je doel om hotelcoupons te gebruiken is niet hoog, want dit is het verkoopvolume van 1 abonnement of product per uur. Dit kan een mooie aanvulling zijn op je salaris!

In deze parttime functie van 16 tot 30 uur per week werk je in ploegendiensten. Het kantoor is geopend van 09:00-20:00, dus je kunt ook op deze tijden beginnen!

Werkvereisten

Naast incentives moet u voor hotelvouchers ook de volgende informatie verstrekken:

 

Goed in communicatie;

Vaardig in het Nederlands;

Aangename telefoonstem;

Zakelijk gericht.

 

Werkomgeving

Naast je hoge mate van werkvrijheid biedt Hotelbon je ook de volgende diensten:

Het totale maandsalaris ligt tussen de 1.700 en 2.000 euro;

Parttime werken, 16 tot 30 uur per week;

langdurig werk;

U kunt onderhandelen om uw normale werkdag te regelen;

Reiskostenvergoeding

Elke verkoop die u doet, heeft een bonus, waardoor uw salaris aanzienlijk stijgt!

Heb je weinig of geen ervaring, maar denk je dat deze baan interessant zal zijn? Ook willen we je uitnodigen om te solliciteren. Ervaring is niet vereist!