Inbound call agent


Ervaar het verschil van Globalrecruitment.info met onze toegewijde en gedeelde call agents om uw klanten een uitstekende belervaring te bieden en u tegelijkertijd resultaatgerichte prestaties te bieden.

Professionele agenten die specifiek voor uw campagnes werken, zullen hun doelen bereiken door middel van uitgebreide accountspecifieke training.

Toegewijd pictogram

Pictogram delen

Agenten die meerdere oproepactiviteiten afhandelen, bieden ondersteuning voor overloop en piekvolume voor toegewijde agenten in een 24/7-omgeving.

Inkomende callcenterservice

Leiderschapskwalificatie

Gebruik onze expertise om snel uw potentiële klanten en verkoopkanalen te volgen om uw bellers aan te trekken en ervoor te zorgen dat potentiële klanten klanten worden.

Klantenservice

Wij zijn een echt verlengstuk van uw bedrijf en bieden professionaliteit en kennis voor een uitstekende klantervaring.

Niveau 1 technische ondersteuning

Onze agenten zijn goed opgeleide experts die met veel technologiebedrijven samenwerken om u te helpen bij het voldoen aan uw technische service- en ondersteuningsbehoeften.

Reserveringsservice

We richten ons op het leveren van reserveringsdiensten voor meerdere industrieën en hebben al meer dan 15 jaar een succesvol model.

Orderverwerking

Onze PCI-conforme informatiebeveiliging en protocollen kunnen ervoor zorgen dat uw producten en diensten snel, eenvoudig en effectief worden verwerkt.

Directe respons en media-ondersteuning

Wij bieden een naadloos communicatiekanaal voor uw DR- en marketingactiviteiten door middel van een schat aan professionele kennis.

Overloop en ondersteuning buiten kantooruren

Onze 24/7/365 service zorgt ervoor dat uw bedrijf nooit klaar zal zijn om uw klanten te helpen vanwege onze hoge beschikbaarheidsagent.


Helpdeskservice

Vul uw huidige team aan met onze deskundige agenten, die onmiddellijke oplossingen kunnen identificeren, evalueren en bepalen.

Wij respecteren uw privacy. We zullen uw contactgegevens nooit aan iemand anders verkopen, verhandelen of verstrekken.

Sluit u aan bij onze langetermijnpartners en werk met ons samen om de winst te verhogen en de bedrijfskosten te verlagen

Inkomend callcenter

Inkomende callcenters worden door steeds meer sectoren gebruikt, zoals de gezondheidszorg, financiële dienstverlening, detailhandel, verzekeringen, technologie en media, en helpen bedrijven over de hele wereld hun productiviteit, efficiëntie en winst te verhogen.

Oplossingen voor inkomende callcenters bieden niet alleen antwoorden op vragen van klanten en complete verkoop.

De bewezen inbound callcenter outsourcing-oplossing van ons biedt complete functies en diensten gericht op efficiëntie. Dankzij onze slimme technologie en goed opgeleide buitendienstmedewerkers in de branche - voor elke branche - is ons bedrijf de eerste keuze voor inkomende callcenters over de hele wereld.

De klantvriendelijke benadering van globalrecruitment.info en de krachtige mogelijkheden voor inbound callcenterservice geven u een duidelijk concurrentievoordeel.