Administratief assistent Antwerpen


Administrative assistant


Administratief medewerker (man / vrouw) Voor een van onze opdrachtgevers in de publieke sector zijn wij dringend op zoek naar een administratief medewerker.

Functie-Ondersteuning van de bouw van projectleiders door administratieve en financiële opvolging, toepassen en opvolgen van alle projectgerelateerde procedures, opvolging van subsidiedocumenten, enz. -U levert de input van budgetgegevens in de beslissingsdocumenten van het directiecomité en de raad van bestuur. -U checkt de masterplanningstool op projectniveau in. Gewenst profiel Beweren -Begrijp de "wet inzake overheidsopdrachten". -echt - Bekwaam in Excell en Word -Het begrijpen van het P-programma is zeker een pluspunt.

Benodigde cursussen »Niveau secundair onderwijs »Algemene opleiding (ASO) »Niveau secundair onderwijs »Technisch secundair onderwijs (TSO)

Kandidaten met gelijkwaardige ervaring komen ook in aanmerking voor deze vacature. De vereiste mogelijkheid om beheerbestanden te compileren, gegevens bij te werken en retouren of herinneringen te controleren om brieven te registreren, te sorteren, te mailen, brieven, formulieren enz. In te voeren volgens instructies, inventaris bij te houden, tekorten op te lossen en lokale indexen op te slaan, personeel voor het kopiëren van bestanden te sorteren en te archiveren om te ontvangen en te identificeren Vraag om een ​​spraakoproep te accepteren en door te sturen of de taalvaardigheid van het bericht op te schrijven Engels (zeer goed) Werkervaring minimaal jaren ervaring Aanbieding en voordeel contract. Contractduur van tot Tijdcontrole fulltime Goed salaris. Dagelijkse maaltijdbonnen in euroPlaats tewerksing Frankrijklei Antwerpen


Solliciteren
        of administratief assistent