Opleiding medisch Secretaresse

 


 

Administratief beroepen sollicitatieformulier Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste administratieve medewerkers om ons team aan te vullen. Zie onderaan Spontane sollicitatie administrative beroepen

Ziekenhuissecretaris worden? Opleiding medisch secretaresse volgen

Ben jij er helemaal klaar voor om in één jaar als secretaresse in een ziekenhuis, polikliniek of algemene kliniek aan de slag te gaan? Welke lijn. Met opleidende artsen. Maak nu een goede en volg de cursus.

Een medisch secretaresse werkt nauw samen met de huisarts, ondersteunt verpleeghuisartsen in een medische instelling of werkt op het secretariaat van de orthopedische afdeling van een universitair medisch centrum of ziekenhuis in de buurt.

Werken in een gezondheidscentrum

De medisch secretaresse fungeert ook als baliemedewerkster bij gezondheidscentra zoals fysiotherapie, apotheek en consultatiebureaus. Of in een privékliniek.

De secretaris of griffier van het medisch secretariaat is het eerste aanspreekpunt voor patiënten en cliënten. U bent de schakel tussen de zorgvrager en de arts. Voor artsen en therapeuten ben je de administratieve steun en toeverlaat.

Samenwerken met patiënten en artsen

De e-mails die worden ontvangen door globalrecruitment.info,  zullen uiteindelijk geschikte experts en artsen vinden;

Het patiëntenbeheer ziet er top uit.

Een medisch secretaresse moet netjes en accuraat zijn en over medische kennis beschikken.

U ziet de arts langslopen en u wilt wat vragen over hyperparathyreoïdie. Maar hoe spreek je hyperparathyreoïdie echt uit? Geen struikelblok? Hoe ga je om met DBC, een combinatie van diagnose en behandeling?

Dat ontdek je allemaal in de opleiding medisch secretaresse. Ook ervaar je hoe een zorgorganisatie werkt.

Combineren

Combineer nauwkeurig denken en handelen met je nieuwe medische kennis om een ​​medisch secretaresse te worden. Volg de training om je toekomst een nieuwe prikkel te geven.