Medische secretaresse


 

Medisch secretaresse, een veelbelovende carrière!

Ben je geïnteresseerd in de wereld van de geneeskunde en ben je op zoek naar een levendige en afwisselende baan in een ziekenhuis of artsenpraktijk? In deze opleiding word je omgeschoold en word je een onmisbare rechterhand voor iedere arts.

 Als medisch secretaresse of secretaresse ben jij het eerste gezicht dat de patiënt ziet en het belangrijkste is dat je hem snel en vriendelijk kunt helpen. Met jouw medische kennis kun je hun vragen beantwoorden en dankzij jouw organisatietalent kun je alle afspraken inboeken. Je leert ook om volledig beheer en beheer van medische dossiers uit te voeren.

 Bovendien biedt dit beroep je een reeks toekomstperspectieven! Je kunt werken in ziekenhuizen, doktersklinieken, laboratoria, medische of gezondheidscentra, farmaceutische instellingen... je kunt kiezen! Succes gegarandeerd!

 Jij kan...

 Leer patiënten op een vriendelijke manier te ontvangen en te helpen

 Leer artsen professioneel te helpen en te ondersteunen

 Zorg dat alles soepel verloopt in de spreekkamer

 Realiseer een positieve carrièreswitch door te beginnen in de medische sector

 Afwisselend werk dat perfect afwisselt tussen klantcontact en management

Inhoud

Via verschillende opleidingen kun je medisch secretaresse worden. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om deel te nemen aan verschillende modules in de training. Op medisch gebied is een goed opgeleide medisch secretaresse nodig. Als je als secretaresse hebt gewerkt en je wilt diep in de medische wereld duiken, dan kun je door professionele training een grote stap voorwaarts maken.

Contact

Dit is een cursus voor iedereen die medische kennis en gerelateerde majors diepgaand wil bestuderen. Dit is een opleiding die voor ontwikkeling kan zorgen op het gebied van medische hulpverlening en zeer interessant is voor iedereen die een functie in het zorgmanagement wil invullen.

 Verzoek om informatie

Selecteer een of meerdere cursussen op globalrecruitment.info waarover je informatie wilt