Vacature Administratief Bediende

 

Wat ga je doen?

Als fulltime HR-managementmedewerker bij Zwaagdijk-Oost werk je op de HR-afdeling, je raadt het al. Je werkt samen met het personeelsteam om ervoor te zorgen dat je collega's hun documenten, informatie en salaris op tijd ontvangen. Een verantwoordelijke baan dus! Deze werkzaamheden hebben betrekking op personeelsmanagement. Denk hierbij aan het afhandelen van wijzigingen, zoals adreswijzigingen, salariswijzigingen, functiewijzigingen en declaraties. Je hebt een nauwe relatie met de afdeling Human Resources en hebt geen bezwaar tegen het invoeren van formules in Excel. Heeft u net een opleiding op het gebied van human resources afgerond? Dan is dit wellicht een hele goede eerste stap in je carrière. Heb je al enige ervaring in soortgelijke human resources of administratieve functies en ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen? Toch kan dit een toffe stap in je carrière zijn.

 

OK. Wanneer kan ik beginnen?

Je gaat per direct aan de slag als fulltime administratief medewerker HR. Je werkt 38 ​​uur tussen 08:00-18:00 van maandag t/m vrijdag. Je kunt het 3-4 weken gebruiken. Op je eerste werkdag pak je spullen op kantoor en van daaruit werk je vanuit huis.

Wat we aanbieden

• Het totale uurloon is 11,71 euro;

• Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer (in kilometers);

• Een coole cv-generator!

• Een gezellig team dat aandacht voor elkaar heeft;

Wat we vragen is:

• Minimaal een MBO niveau 4 diploma, bij voorkeur HR.

• Je hebt bepaalde managementervaring;

• Binnen 3-4 weken kunt u hem direct 38 uur per week gebruiken.

Toepassing

Ben jij de beste kandidaat voor deze functie? Of je aan de eisen voldoet, klik op globalrecruitment.info, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!