Baan Administratie

 

Beschrijving van de baan

Wil jij snel aan de slag als administratief medewerkster, ben je goed met computers, neem je graag initiatief en maak je het proces slimmer, beter en sneller? Dan is deze fulltime baan wellicht iets voor jou. Je werkt bij de administratie/servicebalie en ontdoet je van alles wat voor je ligt. Concreet houd je je bezig met het beantwoorden van telefoontjes, het invoeren van administratieve gegevens, het maken van facturen, het digitaliseren en ordenen van informatie, het verwerken van tijdregistratie en het archiveren van documenten. Naast al het werk dat gedaan moet worden, moet je ook stappen ondernemen om het proces slimmer en beter te maken.

Werkvereisten

Ben jij de administratieve duizendpoot die we zoeken? Je beschikt over een mbo- of hbo-diploma. Je bent computervaardig en hebt specifieke ervaring in het uitvoeren van diverse administratieve taken. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse tekst en schrift. Ben jij daarnaast accuraat, ondernemend, sociaal, sociaal, stressbestendig en heb je geen negen tot vijf mentaliteit? Solliciteer dan nu!

 

Werkomgeving

Op basis van je ervaring zal je startsalaris tussen 1.900 en 2.300 euro per maand liggen. Je wordt goed begeleid tijdens het lidmaatschap. Je werkt nauw samen met een directe collega. Er is veel vrijheid en initiatief. Hard werken in een goede werksfeer. De vooruitzichten voor langdurige benoemingen indien passend gebleken.

Bedrijfsprofiel

Haarlem is een middelgroot, gerenommeerd en gezond bedrijf met een goede reputatie. Dit familiebedrijf houdt zich bezig met transportoplossingen en beschikt over een indrukwekkend wagenpark. Op kantoor werken we met kleine teams en zijn de lijnen erg kort. De cultuur is informeel, open, nuchter, no nonsens.