Vacature medische secretaresse

 Beschrijving van de baan

Voor globalrecruitment.info zijn we op zoek naar de medisch secretaresse van de afdeling anesthesiologie. Je biedt administratieve ondersteuning aan de directeur van de afdeling anesthesiologie, de staf en de dagelijkse werking van de afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de algemene receptie, telefoon, post, correspondentie en agendabeheer van afdelingshoofden en medewerkers en bent verantwoordelijk voor de communicatie met de medewerkers.

 Profielomschrijving

Je behaalde een bachelordiploma in medisch managementassistent of gelijkwaardig door ervaring. U kunt de nodige computertoepassingen gebruiken (Word, Excel). Je beschikt over mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Je beschikt over administratieve en organisatorische vaardigheden. Je kunt zelfstandig en planmatig werken.

voorzien

Wij bieden je tijdelijke halftijdse tijdelijke opdrachten vanaf september (minimaal 4 maanden met mogelijkheid tot verlenging). Je werkt volgens een glijdend schema. Je werkt het liefst 4 uur per dag, maar 2-3 dagen per week is ook bespreekbaar. Je krijgt een marktconform salaris, relevante werkervaring en een vergoeding voor woon-werkverkeer en abnormale prestaties