Jobs Secretaresse

 

Wat ga je doen?

Als managementassistent ben je verantwoordelijk voor de administratieve en secretariële ondersteuning van het managementteam treinveiligheid. Je ondersteunt voornamelijk de treinveiligheidsmanager door zelfstandig en proactief de agenda en mailboxen te beheren en acties te ondernemen. Hieronder valt ook het opstellen van concepten van memo's, brieven en presentaties. Ook ondersteun je het managementteam treinveiligheid.

 

Je werk is heel divers. Treinveiligheid is een technologiegerichte afdeling die veel verschillende documenten behandelt. Dit houdt in dat je gemakkelijk zelfstandig onderwerpen kunt identificeren, prioriteren en toewijzen; je weet onderscheid te maken tussen primaire en secundaire vraagstukken.

MT komt wekelijks (tweemaal) bijeen. Je plant MT-vergaderingen, stelt agenda's op en organiseert vergaderlocaties. Je bent goed in het vastleggen en ondersteunen in beslislijsten.

Benodigde vaardigheden

Je bent goed in sociaal en communiceert duidelijk

Affiniteit en interesse in technologie

Oplossingsgericht werken

 

Wat bieden wij?

Werken via het beste uitzendbureau van Nederland: globalrecruitment.info;

Onze R&D-medewerkers begeleiden u in alle aspecten: helpen u bij het invullen van de dienstregeling voor de eerste werkdag om uw vakantie goed te keuren;

 

Een heerlijke werkomgeving, met superactieve collega's die je ondersteunen;

Kansen verkregen/uitgebreid van klanten;

Hulp bij hypotheken en opiniestukken;

 

Onze eis:

Je beschikt over MBO 4 of HBO werk- en denkvaardigheden;

U woont in de provincie Utrecht;

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke functies;

Je hebt kennis en ervaring van MS Office;

Goede Nederlandse schrijf- en schrijfvaardigheid zijn noodzakelijk, zoals het maken van aantekeningen bij belangrijke vergaderingen.

Je bent leergierig, nauwkeurig en flexibel.