Contractbeheerder

Contract manager


CONTRACTBEHEERDER

Werk in een klein bedrijf onder het motto "hard werken hard werken". Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland, België en Luxemburg; beloning, inclusief maaltijdbonnen, ecocheques en een forenzenrijke omgeving, kan persoonlijke groei- en ontwikkelingscontractmanager zijn om aan de contractmanager te rapporteren. De belangrijkste taak is het zorgen voor een zorgeloos rekruteringsproces voor interne en externe klanten bij het uitvoeren van contractbeheer; contractcreatie en onderhandeling tussen klanten en verhuurcollectoren, en tijdige opvolging Maandelijkse monitoring, rapportage en verwerking van contractwijzigingen (wijzigingen, verlengingen, beëindiging) van noodzakelijke documenten om ervoor te zorgen dat nieuwe producten online komen voor klanten, leveranciers en freelancers in het administratieve, contractuele en financiële deel van het project en om problemen met klanten en leveranciers op te lossen En zorg voor een permanente beoordeling om ervoor te zorgen dat de kwaliteit gerelateerd is aan het niveau van belastingen en sociale regelgeving met betrekking tot dienstverlening (hiervoor wordt training gegeven).

U kunt een bijdrage leveren aan procesoptimalisatie door nieuwe ideeën en plannen te introduceren. Dit is nodig omdat er geautomatiseerde processen worden ontwikkeld voor de toekomst.

Het werk- en denkniveau dat verantwoordelijk is voor verzekeringen in het hoger onderwijs heeft op zijn minst voorlopige werkervaring.Kennis en ervaring met het werken met MS Office.Master Nederlands, Frans en Engels zijn zeer nauwkeurig, kunnen documenten invullen en zijn eigenaar van geplande prioriteiten.Kan druk zijn in het werk Goede prestaties, soms als gevolg van de druk om de mouwen puur administratief op te steken Zelfverzekerde en beleefde en klantgerichte communicatie Echte teamwerkers kunnen ook zelfstandig taken uitvoeren Affiniteit, of in ieder geval op contract, belasting en sociaal Voor het Kerkplein gelden voorschriften met een hogere rente.


Tips: contractbeheerder vacatures