Coördinator

Coordinator


COÖRDINATOR

Functie

Vindazo is de jongste afdeling van de groep en richt zich op financiën, engineering en IT. Ons professionele team van consultants vindt snel, efficiënt en met persoonlijke ontwikkeling als doel de spannendste banen in directe vaste contracten. Voor klanten op logistiek gebied zoeken wij een vaste nachtploegcoördinator (u-u) Als coördinator ben je eindverantwoordelijk voor de uitvoering van het operatieplan (verantwoordelijk voor in- of uitstroom van producten of de controlekamer; gedurende een vaste nachtdienst).

U kunt dagelijkse operationele beslissingen nemen over prioriteiten op basis van het operationele kader en de prioriteiten die door de productiemanager zijn gesteld. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het coördineren van bepaalde (sub) processen, bijvoorbeeld op het gebied van transport of human resource management, en zorg je ervoor dat de operaties en technische operaties op de productielocatie worden verbeterd. Je werkt actief samen met de productiemanager om een ​​jaarplan te ontwikkelen om alle kernindicatoren te behalen op het gebied van budgetoperaties, kwaliteit, personeel en klanten.

U kunt resources toewijzen op basis van werkbelasting en verwerkingsprioriteit. U moet operationele beslissingen nemen op basis van en zich strikt houden aan het operationele kader dat is opgesteld door de productiemanager, en dit komt altijd overeen met de algemene belangen van de locatie tijdens ploegen. Je coördineert productie-operaties en betrekt de transportafdeling om prestatieresultaten te bewaken en verbetermaatregelen door te voeren met productiemanagers. Het productiecentrum in Brussel analyseert en stelt continu verbeteringen aan het proces voor.

Via TiCi (Continuous Improvement Team) worden alle stappen bijgehouden op operationeel, personeels- en technisch niveau (automatisch onderhoud) om continue verbetering van het team te bereiken. Werk samen met productiemanagers en technische managers om onderhoudsstrategieën te implementeren en aanbevelingen te formuleren om de werking van sorteer- en verwerkingsapparatuur te optimaliseren. Je neemt deel aan de ontwikkeling van productielijnbeheer om de beste uitvoering van operationele activiteiten te verzekeren en kan je ontwikkelen tot een autonoom team. Je coördineert het (deel) proces waarvoor je verantwoordelijk bent.

Je kunt ook optreden als intermediair tussen de productieleider en de vakbondsvertegenwoordiger, zodat je de discussiepunten zo snel mogelijk kunt oplossen. Geef het bedrijf brede toekomstperspectieven, snelle groeimogelijkheden en professionele training in een competente werkomgeving, met de nadruk op gelijke kansen en diversiteit.

Daarnaast krijg je op basis van je ervaring direct een vast contract voor onbepaalde tijd, met een zeer competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. U kunt uzelf identificeren in de onderstaande beschrijving Je hebt een masterdiploma op zak. Je hebt minimaal vele jaren ervaring in vergelijkbare functies. Je hebt Nederlands of Frans. Je hebt ervaring met personeelsmanagement (persoonlijke begeleiding, overtuiging, organisatie) en management van sociale relaties. Je hebt basiskennis van performance management. vertegenwoordiger Bachelor of Academic (Target) (ABA), Bachelor of Professional (Target) (PBA), Master (MA)

Solliciteren

Tips: Coördinator vacatures