Vacature Administratief Assistent

 

Wij voorzien

Voor een van onze locaties zijn wij op zoek naar een administratief medewerker die zich gaat bezighouden met ondersteunende taken op het gebied van human resources. Dit was in eerste instantie een tijdelijke functie.

Als administratief medewerker ben je het eerste telefonische aanspreekpunt in ons team. Ook ondersteun je je collega's in administratieve zaken.

 Jouw werkzaamheden zullen bestaan ​​uit:

- Nieuwe medewerkers registreren in ons CRM-systeem;

-Verwerkingstijd;

-Je regelt de contractverlenging;

-Je verzorgt de administratieve afhandeling van verzuim en verlof;

-Als een medewerker vertrekt, zorg je voor een correcte afhandeling.

 

Ook ben je verantwoordelijk voor onze locatie mailbox. Vanuit deze mailbox kunt u berichten naar de juiste contacten in onze organisatie sturen.


Wij vragen

Je houdt altijd je ogen gericht op de toekomst en streeft er voortdurend naar om de resultaten van jezelf en je filialen te verbeteren. Je bent communicatief vaardig, hebt een onafhankelijke mening en lost graag problemen op.

Als administratief medewerker werk je voor opdrachtgevers van globalrecruitment.info. Met jouw positieve instelling ben je het aanspreekpunt voor klanten en medewerkers.

Ook heb je een mbo-opleiding afgerond;

Heb je minimaal 1 jaar stage/werkervaring op administratief gebied;


werkomgeving

Naast gezelligheid vinden wij gezond blijven ook heel belangrijk. Daarom vergoeden wij een deel van het fitnessabonnement! Tijd staat ook voor een goede balans tussen werk en leven. Wij vinden dat je naast druk werk ook voldoende tijd moet hebben om andere interessante dingen te doen.


U kunt ook rekenen op:

-Onbeperkte toegang tot online trainingen

-Goede pensioenregeling en kortingen op ziektekostenverzekeringen

-Neem een ​​extra dag vrij op je verjaardag!

 

Waar ga je werken?

Wij investeren in onze medewerkers. Dit vinden wij erg belangrijk. Als onze medewerker ben jij anders dan onze flexibele en betaalde medewerkers, onze klanten en jezelf. Een startbaan bij Globalrecruitment.info is een goede tussenweg naar jouw verdere carrière, omdat je investeert in je eigen groei en ontwikkeling. Je komt te werken in een informele en dynamische werkomgeving waarin aandacht wordt besteed aan jouw talenten en ideeën. Een prettige werksfeer is de kern. Bij globalrecruitment.info houden we van leuke bijeenkomsten, zoals gezellige borrelavonden.