Doktersassistent opleiding


 

 

Administratief beroepen sollicitatieformulier Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste administratieve medewerkers om ons team aan te vullen. Zie onderaan Spontane sollicitatie administrative beroepen

 

Professioneel imago: Waar werk je en wat doe je?

Wil je doktersassistente worden? Dan krijg je een belangrijke en verantwoordelijke functie in de medische praktijk. Je werk is heel divers. U bent het eerste aanspreekpunt van de patiënt en daarmee het visitekaartje van de kliniek. Daarnaast assisteer je artsen, voer je administratieve handelingen uit en voer je zelfstandig kleinere medisch technische handelingen uit. Deze locatie varieert sterk en geen dag is hetzelfde.

Kortdurende MBO opleiding

Het unieke van de Capabel-goedgekeurde Doctor Assistant-opleiding is de korte leertijd! Je kunt in twee en vijftig weken lessen volgen en jouw diploma halen en direct aan de slag als doktersassistente. Er zijn per kwartaal startmomenten en acht locaties verspreid over het land, zodat je altijd en overal kunt beginnen.

We weten dat je opleiding een investering in je toekomst is. Onze mbo-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Dit maakt je diploma waardevol en herkenbaar op de arbeidsmarkt.

De school heeft wekelijks 1 vaste schooldag. De rest van de tijd wordt gebruikt voor zelfstudie, e-learning en stage of werkervaring. Reguliere schooldagen zijn erg handig voor je eigen weekrooster. De opleidingen van globalrecruitment.info (BOL) voldoen aan de eisen van de Wet Studiefinanciering.

Educatieve inhoud

Je kortdurende mbo-opleiding bestaat uit een basisdeel, een introductiedeel en een optioneel deel. Deze secties zijn onderverdeeld in vijf overzichtelijke blokken, elk blok voor 10 weken. Het basisdeel en het introductiedeel bevatten alle kennis en vaardigheden van het beroep, in het bijzonder het beroep van doktersassistente. Met keuzevakken kun je je specialiseren en opvallen.

Flexibel leren

Je gaat maar 1 dag per week naar school. De cursussen worden gegeven door toegewijde docenten die bekend zijn met de praktijk, aangezien ze meestal zelf in het veld werken. De cursus is levendig en levendig. Op school krijg je theoretische lessen die volledig aansluiten bij de praktijk en praktijklessen die volledig aansluiten bij de theorie. Daarom kun je het geleerde direct toepassen.

Bij Capabel krijg je een verkorte mbo-opleiding en is intensieve begeleiding van de docent voor ons vanzelfsprekend. Niet alleen in je wekelijkse klassikale en online cursussen, maar ook tijdens je zelfstudieperiode word je actief begeleid door onze docenten. De online leeromgeving is interactief, met duidelijke uitleg en voorbeelden per onderwerp en diverse webinars.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

3 jaar HAVO/VWO of diploma VMBO-g-t of MAVO of MBO-3

 

Eenmalig collegegeld: 5.148 euro,-

Gespreid betalen: 390 euro in 15 termijnen,-

Exclusief overige vergoedingen (inschrijfgelden, lesmateriaalkosten)