Secretaresse

secretaresse

Secretaresse (M/V)

We zijn op zoek naar een fulltime secretaris van het bedrijfssecretariaat. Uw takenpakket is zeer breed, van boekhouding tot personeelsafdeling. Gewenst profiel Flexibel, energiek en gemotiveerd.

Benodigde cursussen 'Geen specifieke studievereisten Vereiste mogelijkheid om berichten te classificeren, verspreiden, verzegelen, registreren en beheren; inventariseren, tekorten oplossen; bussen regelen; documenten invoeren, opmaken, doorsturen en archiveren; documenten voorbereiden en opvolgen (klantdocumenten, vorderingen) Enz.) ...) Documenten, vergaderrapporten en archieven van klanten, leveranciers, bezoekers die ontvangen en vertrouwd zijn met, berichten opstellen en de benoemingen van organisatiehoofden of teamleden mobiliseren

Taalvaardigheid Frans (goed), Engels (goed) Werkervaring minimaal jaren ervaring Aanbieding en voordeel Werving wordt sterk aanbevolen voor kandidaten die voldoen aan de voorwaarden voor het verkrijgen van een werkvergunning. Contract voor onbepaalde tijd Tijdcontrole fulltime, divers werk.