Brutoloon administratief bediende


 

Administratief beroepen sollicitatieformulier Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste administratieve medewerkers om ons team aan te vullen. Spontane sollicitatie administrative beroepen

 

Totaal maandinkomen van 3.510 euro

Gemiddeld bruto maandloon van voltijdse werknemers in Vlaanderen of Brussel. Een getrouwde werknemer met twee kinderen ten laste heeft een nettowaarde van 2.237 euro.

Houd er rekening mee dat de meeste bedienden dit gemiddelde niveau niet halen. Het mediane salaris in dit onderzoek is 3.100 euro. Met andere woorden: de helft van de bedienden heeft een hoger inkomen en de andere helft heeft een totaal inkomen van minder dan 3.100 euro. Ongeveer 35% van de bedienden verdient daadwerkelijk 3.510 euro of meer.

 1 op de 20 adminisratieve bedienden VERDIENT MEER DAN 6.500 EURO BRUTO

Het aandeel "hoogverdieners" onder de Vlaamse werknemers is vrij beperkt. “Slechts” een tiende van de bedienden verdient meer dan 5.350 euro per maand. Vooral juristen, onderzoekers en managers zijn prominent aanwezig in deze groep. Integendeel, we zien dat een op de tien mensen minder dan 2.085 euro moet uitgeven om het te doen. Administratief personeel, communicatiepersoneel, creatief personeel en cateringpersoneel hebben in de lagere gebieden meer mensen ontmoet dan anderen.

Spontane sollicitatie administrative beroepen