Secretaresse vacatures

 

Voor onze klant in een internationale technische verkooporganisatie, zijn wij met spoed op zoek naar een allround secretaresse die het bedrijf tijdelijk wil. Je werkt tot half januari via ons, dus het kan zijn dat je langer blijft. Het betreft een functie voor 32 tot 40 uur per week.

Je bent een echte duizendpoot, klantgericht, vind je het leuk om tijdelijke ondersteuning te bieden in de breedste zin van het woord? Lees het dan snel!

Als echte multitasker houd je van allerlei taken op het werk. Je behoudt het overzicht en weet de juiste prioriteit in te stellen. Daarnaast ben je makkelijk in de omgang en ben je bereid elke klant of collega te helpen.

Je zult tevreden zijn als je aan het eind van de dag weet dat jij geweldig werk hebt verzet, maar je begrijpt ook hoe belangrijk het is om altijd voorzichtig en precies te zijn. Daarom kunt u vertrouwelijke informatie goed bewaren.

Daarnaast is het, gezien de internationale omgeving van het bedrijf, belangrijk dat je ook in het Engels goed met elkaar kunt opschieten.

Hadden we al gezegd dat je duizend-en-een ding bent? Je kunt echt energie krijgen van de ondersteuning van verschillende afdelingen, verschillende taken en verschillende collega's. Doe dit met een glimlach op je gezicht!

• Vertegenwoordiger;

• Sterke communicatievaardigheden;

• Ervaring met het verkrijgen van ondersteuning in een zakelijke omgeving;

• Vaardigheid in de Nederlandse en Engelse schrijf- en schrijfvaardigheid;

• MBO werk- en denkvaardigheden worden aangevuld met een secretaresseopleiding.

wat ga je doen

Als centraal aanspreekpunt in je organisatie help je klanten en collega's elke dag met plezier, vlot en accuraat. Je kunt samenwerken en onderhandelen met de secretaresse en officemanager van je collega's en met hen een hecht team vormen.

Je takenpakket omvat een deel van de verkoopondersteuning, een deel van het management en een deel van het facilitaire werk, aangevuld met het afhandelen van alle kleine verzoeken die eventueel door het secretariaat worden afgehandeld.

Het eerste dat u 's ochtends doet, is het klantbeheersysteem starten, een tool die door uw organisatie is gebouwd en een tool waar veel van uw activiteiten samenkomen. Je verwerkt en controleert klantgegevens, geeft klantverzoeken (via e-mail en telefoon) door aan je collega's en screent en verwerkt klantverzoeken om webwinkels te bezoeken. De focus van de ondersteuning ligt dan ook op het commercieel-bestuurlijke karakter. Ook controleer je of de projectofferte in de juiste taal is gesteld en assisteer je bij mailing en beurzen. Door jouw werk zorg jij er samen met je collega's voor dat je klanten gericht en effectief van de juiste oplossingen voorziet.


Uiteindelijk ben jij het visitekaartje van de organisatie, niet alleen aan de telefoon en online, maar ook tijdens klantbezoeken of kantoortrainingen. Als gastvrouw ga je de mensen te woord en zorg je voor de catering waar nodig.

• Commerciële ondersteunen;

• Administratieve ondersteunen;

• Facilitaire ondersteunen.

 

Waar ga je werken?

Je gaat werken in een internationale verkooporganisatie voor technische oplossingen. Je maakt deel uit van het secretariaat dat wordt aangestuurd door de officemanager. Samen met je collega secretaresse voer je de dagelijkse werkzaamheden zelfstandig uit. Bedankt voor het meedenken en je eigen inbreng: regelmatig overleg en een goede werksfeer.