Administratief bediende vacatures

 

Als motor van de afdeling zorg je voor adviseurs gezondheidsbevordering op facilitair en administratief gebied! Wij bieden je gediversifieerde en brede functies, waarin je adviesorganisaties kunt ondersteunen om gezonde leefstijlactiviteiten voor iedereen te bieden! Wil jij werken in een ondersteunende rol waar geen dag hetzelfde is? Lees dan verder op globalrecruitment.info!

 De adviesorganisatie van het gezondheidsbevorderingsteam streeft naar een gezonde leefstijl voor iedereen. Je ondersteunt de consultant bij het organiseren van deze activiteiten en bent verantwoordelijk voor alle managementtaken die hiermee samenhangen.

 In deze functie is geen dag hetzelfde! Een minuut voordat je alle faciliteiten voor het webinar regelt, verstuur je een pakket om kennis te maken met de grote gezondheidsoefening. Niet alleen heb je te maken met praktische zaken als voorraadbeheer, maar onderhoud je ook telefonisch contact met klanten, gemeenten en andere geïnteresseerden. Dit kan gaan om het plannen van afspraken, maar ook om het inplannen van praktische zaken. Je doet je best om op te lichten!

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van het financieel beheer van de afdeling. Op deze manier kunt u omgaan met de invoer van managementgegevens en de controle ervan. Maar daar hoort ook het versturen van brieven bij, bijvoorbeeld vooraankondigingen over evenementen. Eigenlijk alle managementtaken, door middel van deze taken kunt u de voortgang van activiteiten bevorderen.

 

werkomgeving

Een boeiende tijdelijke job voor 6 maanden met verlenging. Je wordt tussen de 28 en 32 uur per week ingezet. Het wordt onderhandeld en bepaald op werkdagen. Volgens verschillende ontwikkelingen is uitbreiding mogelijk. Op basis van opleiding en ervaring bieden wij een salaris tot 2.904 euro per maand (niveau 6), gebaseerd op 36 uur werk per week.

 

uur:

28

 

wie zijn we?

Wij werken in ………………., maar ook in de gemeente. Het gezondheidsbevorderingsteam bestaat uit 17 professionals.

 

vaardigheid

Je hebt een mbo-opleiding afgerond;

Je hebt recente jaren werkervaring in soortgelijke functies;

Het is een pré dat je specifieke wet-, regelgeving en/of procedures op het gebied van gezondheidsbevordering begrijpt en kunt toepassen;

Je hebt goede kennis en praktische vaardigheden met betrekking tot MS Office.