Gemiddeld loon administratief bediendeSpontane sollicitatie

 

Als je administratief medewerker wordt of wordt, heb je meestal genoeg werk. Een pluspunt is dat deze baan meestal ook geschikt is voor parttimers. Het is natuurlijk de vraag of het ook wat geld waard is.

Wat is het inkomen van administratief medewerkers? Natuurlijk verdienen voltijdwerkers meer dan deeltijdwerkers. Ook hier speelt ervaring een rol. Het gemiddelde salaris van een fulltime administratief medewerker is 2.100 euro per maand.

Wat is het startsalaris voor een administratief medewerker?

Natuurlijk is het inkomen van elke beginner iets minder dan dat van ervaren collega's. Voor administratief personeel is dat niet anders. We hebben het eerder gehad over het gemiddelde salaris, maar het salaris voor beginners is lager.

Zonder ervaring krijg je als administratieve medewerker op 1700 euro per maand. Naarmate je de ervaring opbouwt zal je met de jaren meer verdienen.

Natuurlijk verdienen fulltime medewerkers meer dan parttime medewerkers. Ook hier speelt ervaring een rol. Het gemiddelde salaris van een fulltime administratief medewerker is 2.100 euro per maand.

Wat is het startsalaris voor een administratief medewerker?

Natuurlijk is het inkomen van een beginner iets minder dan dat van een ervaren collega. Administratief personeel is geen uitzondering. We hadden het eerder over het gemiddelde salaris, maar het salaris voor beginners is lager.

In het begin is het salaris een beetje aan de lage kant. Voor een administratief medewerker komt dit neer op € 1700,- bruto per maand. Naarmate de Jaren verstrijken gaat het salaris wel omhoog.

Wat kan een ervaren administratief medewerker verdienen?

Met het verstrijken van de jaren groeit je salaris. Voor administratief personeel is dat niet anders. Het is interessant om te zien hoe ver het hoogste salaris kan gaan, en dan weet je wat je doet!

Administratief medewerkers met meer dan 10 jaar ervaring kunnen in de loop van de tijd meer inkomen verdienen dan toen ze voor het eerst begonnen. Het maximum salaris voor deze functie is 2500 euro.

Spontane sollicitatie