Medisch secretaresse

 

Wil je als secretaresse iets voor anderen betekenen? Als medisch secretaresse hoef je geen dokter te zijn om anderen te helpen, en je baan is opwindend en het omgaan met mensen staat centraal. Medisch secretaresses spelen bijvoorbeeld een centrale coördinerende rol in ziekenhuizen, huisartsenpraktijken of andere medische instellingen. Je bent het eerste aanspreekpunt van de bezoeker en zorgt ervoor dat je de oproep doorschakelt naar de juiste persoon. Je zorgt ervoor dat de medische dossiers op orde zijn, vraagt ​​en verwerkt medische informatie. Ook regel je spreektijd en examenplanning en uitvoering. De MBO Medisch Secretaresse heeft een zeer interessante verdieping gedaan naar alle belangrijke aspecten van medisch secretaresse. Globalrecruitment.info helpt u uw ambities waar te maken.

 

Wat studeer jij?

• De belangrijkste medische termen

• Opstellen van medische brieven

• Medische dossiers voorbereiden

• Uitvoeren van financiële beheeractiviteiten

• Gebruik het ziekenhuisinformatiesysteem

 

Voor wie?

Dit plan is geschikt voor iedereen die een professionele medisch secretaresse wil worden.

Het plan wordt aangeboden op mbo-niveau. Je beschikt over basis secretariële vaardigheden, zoals computervaardigheden en goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Als dit niet het geval is, is het verstandig om eerst een professionele secretariële opleiding te doen. Dan sluit de opleiding naadloos aan op de MBO medisch secretaresse.

 

Leer via globalrecruitment.info

We willen leren zo praktisch en efficiënt mogelijk maken. De cursus behandelt niet alleen theorie en opdrachten, maar omvat ook vaardigheden die nodig zijn in de dagelijkse praktijk. Daarnaast had je ook inspirerende en verhelderende discussies met je klasgenoten om samen tot oplossingen te komen. Ook tijdens je studie heb je toegang tot de digitale leeromgeving e-Connect. Hier vind je alle informatie over je studie en examens. 

Je moet het natuurlijk zelf doen, maar je staat er niet alleen voor!  Tijdens de studie krijg je persoonlijke begeleiding van je tutor, die een unieke kennis heeft van de inhoud van de studie. Op deze manier kunnen we je helpen om het meeste uit je rol te halen. Uw doel is ons doel: diploma!

 

Unieke trainingsinstellingen

Het programma duurt 6 maanden en bestaat uit 2 modules. Elke module bestaat uit 6 lessen. Je wordt begeleid door een studieadviseur die al je vragen kan beantwoorden. Tijdens de cursus word je volledig voorbereid op het praktijkexamen. Een ervaren docent legde de theorie uit en paste deze toe in de dagelijkse praktijk. Dit maakt de cursussen heel divers en spannend.

 

Examenbescherming

Als je zakt voor het examen, maar je hebt wel alle vakken gevolgd, dan mag je gratis het examen opnieuw bij ons doen. Kortom: globalrecruitment.info leidt je daadwerkelijk naar een diploma.