Vacature administratief medewerker

 

Aan de slag als administratief medewerker

De administratieve afdeling heeft een breed takenpakket. De specifieke werkzaamheden variëren daarom per vacature. Zo werk je bijvoorbeeld op een backoffice afdeling om administratieve werkondersteuning te bieden aan klanten of collega's. Meestal bewaak je het overzicht van de verschillende processen en breng je waar nodig verbeteringen aan. Al met al zorg je ervoor dat het beheer soepel verloopt: van het uitschrijven van facturen tot het uitvoeren en controleren van betalingen. Ook voor leidinggevende functies is klantcontact een veelvoorkomende taak. Verkeerde facturen, onduidelijkheid van declaraties: Je werkt samen met je klanten om het probleem op de juiste manier op te lossen. Accuraatheid is dan ook een van onze belangrijkste vaardigheden bij vacatures als administratief medewerkster.

Onze eisen voor administratief personeel

Zoals eerder vermeld, zijn de activiteiten en vereisten van elke vacature anders. Over het algemeen moet de ideale administratief medewerker beschikken over:

Minimaal mbo-opleiding.

Kennis en ervaring van Microsoft Office (Excel, Word, Powerpoint).

Administratieve kennis en ervaring.

Een accurate, servicegerichte en gestructureerde werkwijze.

Analytisch denken.

Is dit geschikt voor u? Check dan de omvang van de vacatures.

 

Wat is jouw ideale vacature?

Geen enkel bedrijf kan het zonder administratief personeel. Het is dan ook niet gek dat wij altijd op zoek zijn naar talenten die uitblinken in kwantiteit en structuur! Er zijn altijd verschillende vacatures. Dit is een non-profit organisatie en het bieden van de beste zorg staat centraal. Aan de andere kant is Globalrecruitment.info een internationaal bedrijf dat zich toelegt op het vinden van oplossingen die de kwaliteit van leven van patiënten met chronische ziekten kunnen verbeteren.

Wil je administratief medewerker worden? Bedenk vervolgens welke branche voor jou aantrekkelijk is. Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar medewerkers die op het punt staan ​​te gaan leidinggeven, dus er zijn volop vacatures!