Administratief bediende puurs

Onze klanten zijn actief betrokken bij de ontwikkeling en het onderhoud van aandrijfsystemen, waaronder tandwielkasten. Op de verkoopafdeling zijn ze op zoek naar een sales engineer voor kantoormedewerkers. Met zo'n 50 plus collega's hebben zij een solide basis gelegd voor verdere ontwikkeling en hebben zij diverse mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen.

Als sales engineer behandel je aanvragen van bestaande klanten, vooral aanvragen van nieuwe buitenlandse klanten. Deze klanten zijn voornamelijk klanten met versnellingsbakproblemen, die willen inspecteren of zelfs reviseren. Omdat het bedrijf van oorsprong een machinefabriek is, heb je te maken met veel bewerkingsmethoden. Dit omvat het bewerken van het metaal (volgens tekening van de klant) en verstrekken in de offerte.

Voor klanten zijn levertijd en service vaak de belangrijkste aspecten, vaak nog belangrijker dan prijs. Voor alle verzoeken is het uw taak om uw klanten diensten te verlenen volgens hun wensen. Daarom moet u technische problemen snel kunnen begrijpen. Je kunt dus ook stellen dat deze functie technische problemen beter kan oplossen dan puur commerciƫle functies.


Verdere activiteiten zijn onder meer:

Orderverwerking op locatie;

Voer de bestelling in en stuur deze door naar de projectmanager;

Je bent het aanspreekpunt voor nieuwe klanten in de dienstverlenende sector.

Kom jij ons team versterken door jouw expertise in te zetten in deze uitdagende functie? Na een periode van detachering, als je normaal functioneert, word je vast in dienst genomen door de opdrachtgever. Bij globalrecruitment.info kun je rekenen op een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Er zijn ook een aantal leuke extra's, zoals een ziektekostenverzekering en kortingen op aanvraagkosten.


HBO denkniveau, bij voorkeur technische WTB opleiding of affiniteit met techniek;

Je hebt affiniteit met techniek en je bent telefonisch snel in staat technische problemen van klanten te doorgronden;