Medisch secretaresse limburg

  

1    Als secretaris van het consultatie- en behandelcentrum bent u ons visitekaartje. Je dag omvat het plannen, beheren en aankondigen van alle front-line activiteiten. Je spreekt klanten, medewerkers en zorgverzekeraars aan de balie en aan de telefoon. Je geeft informatie en beantwoordt vragen van klanten. Daarnaast voer je veel voorkomende beheertaken uit voor medewerkers in het consultatie- en behandelcentrum, zoals het afhandelen van brieven, agendabeheer en dossierbeheer. Daarnaast geef je een aantal administratieve ondersteuning aan het medisch secretariaat. Je houdt van een prettige omgeving, dus let je ook op de uitstraling en het onderhoud van de wachtruimte.

Zo zijn we anders

Wij geloven dat als u tevreden bent, onze klanten de beste zorg krijgen. Dit is erg belangrijk voor ons. Ook jij hebt hier als secretaris aan bijgedragen! Als secretaresse van globalrecruitment.info kunt u vertrouwen op:

• Het totale maandsalaris volgens de cao VVT in FWG 35.

• Tijdelijk contract van 1 oktober 2021 tot 1 maart 2022, 24 uur per week.

• Stabiliteit: We zijn een gezonde werkgever en het gaat goed met ons.

• Reiskostenvergoeding.

• Zorg voor leer- en opleidingsmogelijkheden via het digitale Azora leerplein.

• De werkgever draagt ​​50% van uw pensioen bij (Pensioenfonds Zorg en Welzijn).

• 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

 

Je bent zo

Samen met je gepassioneerde collega's zet je je in om onze klanten de beste zorg te bieden. Je hebt de kennis en ervaring om als secretaresse te dienen in de eerstelijns paramedische praktijk. Daarnaast ben je een ervaren planner met administratieve vaardigheden en bekend met claims in Intramed of vergelijkbare systemen. Je kunt goed prioriteiten stellen en bent in staat om druk te weerstaan. Je bent representatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Het belangrijkste is dat je flexibel bent en indien nodig meer uren en/of andere dagen kunt werken. Heb je daarnaast minimaal MBO 4 werk- en denkniveau en heb je de relevante opleiding afgerond? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Informatie

Voor meer functie-informatie kunt u mailen op globalrecruitment.info om contact op te nemen met het secretariaat.

Sollicitatie

Word jij blij van de tijdelijke functie van secretaresse? Maak dan snel je interesse kenbaar door te solliciteren.