Job secretariatBen jij een meester van de teamsecretaris die de algehele situatie onder controle heeft? Werk je graag in een bruisende omgeving, werk je graag af, werk je georganiseerd en heb je een globale kijk en richting? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat zoeken we?

We hebben een gepassioneerde en bekwame secretaresse nodig om het team te ondersteunen. Dit is de 24-uurs locatie van vestiging Westerdok in Almelo.

Het team biedt professionele traumabehandeling op basis van een drietrapsmodel, waarbij verpleegkundigen, zorgprofessionals en psychiaters een deel van de behandeling uitvoeren. Het secretariaat is nauw betrokken omdat het drietrapsmodel nauwkeurige logistieke processen vereist. Samenwerking met alle collega's en een persoonlijke houding ten opzichte van patiënten en naasten vinden wij daarom van het grootste belang!

Wat ga je doen?


Als secretaris verricht je zelfstandig algemeen secretariaatswerkzaamheden, zoals telefonische communicatie, correspondentie met referenten, patiënten en ketenpartners, alsmede het notuleren van vergaderingen en het uitwerken van (patiënten)vergaderingen. Daarnaast moet u registratiegegevens verwerken. Je hebt bijgedragen aan het verbeteren van administratieve procedures en zorglogistiek. Daarnaast moet je een aantal werkzaamheden uitvoeren, zoals het plannen van onderzoeken, het maken van afspraken voor patiënten en groepen, het verwerken van laboratoriumuitslagen en het verwerken van post.

Ben jij onze nieuwe collega?


Door jouw flexibiliteit, integriteit, aandacht voor structuur, proactieve houding, overzicht en weerstand tegen druk creëer je overzicht en heb je alles onder controle. Je kunt je concentreren en zeer nauwkeurig werken in een drukke omgeving. Daarnaast wissel je regelmatig tussen verschillende taken: je bent goed in multitasken! Je weet de dag vlot te laten verlopen door proactief te werken. Je bent stressbestendig en kunt de juiste prioriteiten stellen.


Bovendien, als je aan de volgende criteria voldoet, ben je de perfecte kandidaat:

Secretarieel/management assistent opleiding gevolgd en vooruitgang geboekt in de branche;

Werken en denken met het laagste MBO-4+/HBO niveau;

Je hebt een goede brede ontwikkeling en sociaal hart;

Je werkt graag in een hecht geïntegreerd team;

Kan blijk geven van uitstekende Nederlandse taalvaardigheid in schrijven en schrijven;

We hebben veel te bieden!

Wij bieden je goede en diverse functies in een professioneel en gemotiveerd team. We bieden je 24 uur per week een jaarcontract aan om zo een vast contract te bemachtigen. De werkdag kan verder worden gecoördineerd. Volgens de CAO-GGZ behoort uw functie tot FWG 35. De cao zorgt voor een pakket aan goede arbeidsvoorwaarden, maar ook voor onze eigen aanvullende regelingen, zoals fietsprogramma's en opleidingsmogelijkheden.

Kom meer te weten?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met