Winkel vacatures

Globalrecruitment.info zoekt er een

Inhoud gegevensinvoer medewerkers

30-38 uur per week

MBO/HBO werk/denkniveau

Kun je in enorme hoeveelheden data bijten? Kan je nauwkeurig werken? Ben je nieuwsgierig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als content data input medewerker verwerk je productgegevens etc. in het daarvoor bestemde systeem. Je geeft alle benodigde informatie voor de productlijn, let goed op wijzigingen en handelt deze waar nodig af.

Wat ga je doen?

Je bent bekend met de verschillende soorten data die bij ons wordt verwerkt en gegenereert. Je belangrijkste focus ligt op het verzamelen, bewerken en indien nodig toevoegen van informatie aan een uitgebreide productcatalogus. Alle productgegevens komen uit uw ogen en worden met precieze uitstraling geëvalueerd, aangevuld en verwerkt. Je hebt veel contacten met je contentmarketing collega's, maar ook met de afdelingen inkoop en logistiek. Je hebt daarom een belangrijke bijdrage geleverd aan het aanbieden van nieuwe producten in de online winkel.


Verantwoordelijkheden gerelateerd aan deze functie zijn onder andere:

Vul de productgegevens in van het door All4running gekochte product

Gegevens en wijzigingen verwerken en controleren. Productgegevens aanvullen met inhoud zoals producttekst en foto's

Draag positief bij aan de ontwikkeling van onze online winkel

Wie zoeken we?

Als medewerker content data entry werk je nauwkeurig en gestructureerd. Je laat je graag vangen door data en informatie. Schroom ook niet om de nodige informatie te vinden. Je passie voor hardlopen drijft je om de serie zo goed mogelijk te perfectioneren. 

Daarnaast stellen wij u de volgende vragen:

30 tot 38 uur per week

Je hebt een positieve instelling

Ervaring met Excel strekt tot aanbeveling.

Jij bent:

gestructureerd

nauwkeurig

Proactief

Wat bieden wij?

Werk in een snelgroeiende organisatie en streef ernaar om de grootste hardloopexpert van Europa te worden.


Goede werksfeer met enthousiaste en sportieve collega's.

Competitief salaris

Pensioenplan

Fietsplan

Reiskostenvergoeding

Werk met ons samen

Hou van sporten, vooral hardlopen. De combinatie van onze winnaarsmentaliteit en onze expertise betekent dat we als hardloopexperts altijd toegewijd zijn om de beste producten te leveren. Maar hier zijn we niet tevreden over. Wij voorzien deze hoogwaardige professionele producten van de beste service. Daarom staan de service aan hardlopers, onze expertise en liefde voor hardlopen altijd voorop. Of het nu in onze winkel, onze online winkel of ons team is.