Wat verdient administratief medewerker

 

1.       wat verdient administratief medewerker

Als je administratief medewerker wordt of wordt, heb je meestal genoeg werk. Bijkomend voordeel is dat parttimers dit werk meestal ook kunnen doen. Het is natuurlijk de vraag of er ook wat mee kan worden verdiend.

Wat is het inkomen van administratief medewerkers? Natuurlijk verdienen voltijdwerkers meer dan deeltijdwerkers. Ook hier speelt ervaring een rol. Het gemiddelde salaris van een fulltime administratief medewerker is 2.100 euro per maand.

Daarom kan het exacte salaris voor het beroep variƫren. Om erachter te komen hoe dit tot stand komt en wat de achterliggende factoren zijn, gaan we op een aantal zaken in. Dit zijn bijvoorbeeld mogelijkheden voor tewerkstelling en zzp-er zijn.

De administratie is samengesteld uit mannen en vrouwen met verschillende profielen en verantwoordelijkheden, en zijn steeds op zoek naar bijkomende contacten om hun team te versterken. Overweegt u deze stap te zetten, maar weet u niet zeker op welk salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden u kunt rekenen? We kunnen je alvast een idee geven.

Gemiddeld 2.614 euro

Dus, is de baan van de administratieve afdeling aantrekkelijk voor jou? Dit kunnen we alleen maar aanmoedigen. Een sterk managementdossier stelt het bedrijf in staat om zich verder te ontwikkelen. Zo gaven HR-managers aan dat ze dankzij hun administratieve medewerkers gemiddeld 30% van hun tijd bespaarden.

 Als je sociale en technische vaardigheden kunt aantonen die verder gaan dan je ambities, ben je al door de deur gestapt. Laat daarnaast zien dat je zelfstandig en flexibel werkt en dat je profiel beter is dan anderen.