Doctor assistent opleiding

Wij zijn op zoek naar managementassistenten die 24 uur per week beschikbaar zijn. Je maakt deel uit van het management support team, je helpt elkaar om taken uit te voeren, je helpt elkaar en vervangt elkaar waar nodig. Als managementassistent ondersteun je de medische staf in de breedste zin van het woord. Je bent bereid harder te werken en een tevreden klant te worden, dit is je doel.

Dit werk heeft een kwalitatief hoogstaand ondersteunend en administratief karakter. Een functie waar je veel vrijheid hebt gekregen en die vrijheid durft te nemen. 

Zoals nu voorzien, zal je taak bestaan uit het voorbereiden en afhandelen van de maandelijkse vergaderingen van de medisch manager (agenda, rapporten, verzenden van uitnodigingen, enz.), Back-up

Tijdens het verlof van collega's ondersteunt de arbeids-artsencommissie (agenda's, rapporten, uitnodigingen, etc.), reguliere ledenvergaderingen (agenda, rapporten, uitnodigingen, etc.), en andere voorkomende taken zoals het beantwoorden van telefoongesprekken en e-mails. -E-mail en afspraken, etc. Kortom, naast andere veel voorkomende werkzaamheden is het ook belangrijk om nauw betrokken te zijn bij het bepalen van de agenda en het documenteren van complexe vergaderingen. Tot slot bezoeken we u soms 's avonds.


afdeling

Het Ondersteuningsbureau Raad van Bestuur ondersteunt medische professionals in de breedste zin van het woord; de sfeer is ontspannen, comfortabel en natuurlijk academisch. Er is veel ruimte voor jou om het initiatief te nemen en je werk zelf te organiseren. Deze vacature is ontstaan door veranderingen binnen de afdeling.

De persoon die we zoeken

Je hebt een HBO-opleiding afgerond of kunt aantonen dat je HBO werk- en denkvaardigheden hebt.

Je hebt ervaring in een secretaressefunctie, of je wilt een volgende stap in deze richting zetten.

Je bent een loyale, enthousiaste en energieke collega. Wij vinden jouw humor net zo belangrijk.

Als persoon ben je proactief, representatief, gastvrij, voorzichtig en eerlijk. Je geeft de voorkeur aan een drukke werkomgeving, je kunt de juiste prioriteit stellen en altijd het overzicht behouden.

Een paar minuten nemen is voor jou geen probleem. Je bent erg goed in communicatie en schrijven. Uiteraard is het MS office pakket niet meer vertrouwelijk voor u.

Daarnaast ben je een agressief persoon en handel je zo nodig andere zaken op de afdeling af. Veel vrijheid en veel zelfstandigheid; maar we laten je niet zwemmen; je krijgt goede training en begeleiding.

Wat we aanbieden

Deze managementassistent-functie behoort tot de 40/45-werkgroep in de cao van het ziekenhuis. Dit betekent dat op basis van je werkervaring het maximale totale maandinkomen voor voltijd (36 uur) 3.025 euro/3.322 euro is.

De arbeidsovereenkomst heeft een duidelijke looptijd en duurt 12 maanden. Daarna is het de bedoeling de arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voort te zetten. Ons bedrijf stimuleert de ontwikkeling van medewerkers en is bereid in jou te investeren door middel van opleiding en training.

Wil je meer informatie

Voor meer informatie kunt u mailen naar globalrecruitment.info