Assistent manager

 Ben je bereid om filmkijkers te helpen een geweldige filmervaring te krijgen? Stap in de rol van assistent-manager! Zorg voor een uitstekende, gastvriendelijke service en begeleid en begeleid je collega's. Ga nieuwe uitdagingen aan in een unieke bioscoopomgeving en breid je carrière uit.

Jouw profiel

Voor vacante assistent-managers zijn we op zoek naar kandidaten die zich herkennen in de volgende profielen:

Afgeronde relevante opleiding (MBO/HBO niveau); representatief, flexibele teamspeler, kan ook zelfstandig werken; minimaal een jaar leidinggevende functie werkervaring; in het bezit zijn van een BHV-diploma en BHV-certificaat (of bereid deze te behalen) ); Klantgerichte en servicegerichte instelling; uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden; proactieve en accurate houding; zakelijke vaardigheden; bereid om 's avonds en in het weekend te werken; woonachtig in de omgeving. 

Wij bieden u

Kom jij ons interessante team versterken? Dan bieden wij u:

Een unieke werkomgeving in een ontspannen sfeer; Afwisselende en uitdagende banen; Teken een initiële overeenkomst voor één jaar, indien passend is er uitzicht op verlenging; Salaris dat past bij je opleiding en ervaring; Onbeperkt genieten van aangeboden Movies; kortingen op onze dining series.

Heb jij de ambitie om met een enthousiast en gemotiveerd team bezoekers de ultieme filmervaring te bieden? Ben jij de representatieve en flexibele teamspeler die wij zoeken? Solliciteer dan direct op de vacature assistentmanager. Wij komen graag met u in contact!