Coordinator zorg

Dit is een uitdagende administratieve taak voor een organisatietalent die veel ballen tegelijk kan vasthouden. De afdeling bedrijfsopleidingen is op zoek naar een administratief medewerker die 32 uur per week werkt, die alles kan regelen met betrekking tot het opleidingsrooster, de administratie en het klantcontact. Jouw job "elke dag anders" is voor ons geen cliché, maar een dagelijkse praktijk. We bieden je een team van uitstekende collega's, een breed takenpakket en de mogelijkheid om mee te denken over de ontwikkeling van deze functie.

Op jouw gebied van management regel je alles van begin tot eind om de opleiding soepel te laten verlopen.  Je regelt en nodigt trainers uit, boekt kamers en zorgt op tijd voor het benodigde trainingsmateriaal. Je biedt technische ondersteuning in de kamer tijdens het opstarten van het apparaat en de normale werking. In jouw verantwoordelijkheidsgebied ben je verbonden aan één of meerdere trainers die je administratief ondersteunen. Je werkt nauw samen met de administratieve medewerkers van je collega's zodat je elkaars werk naadloos kunt overnemen bij afwezigheid.

Je werkt op ons secretariaat, bestaande uit 8 administratieve medewerkers, onder leiding van een coördinator, verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en ondersteund door de conciërge. Je wordt ingedeeld in rangen onder leiding van de afdeling. Samen bied je managementondersteuning voor alle gebieden van bedrijfsopleidingen en verpleegkundige basis- en bijscholing, die elk verantwoordelijk zijn voor een specifiek gebied. Het bedrijfsopleidingsgedeelte van het college ondergaat snelle veranderingen en herzieningen. We hebben hoge ambities voor de toekomst en hopen samen met jou te bouwen.

Prettige werksfeer, collega's hebben je goed opgeleid en voorbereid; Een jaarcontract voor 32 uur per week. 

Een bruto maandsalaris tot maximaal € 3.025,- op basis van een 36-urige werkweek en afhankelijk van je ervaring en opleiding (FWG 40 cao-ziekenhuizen);