Loon medisch administratief bediende

Globalrecruitment.info is een jonge, ambitieuze en innovatieve opleidingsorganisatie. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers met een passie voor gastvrijheid en opleiding!

Waar ga je werken?

Als marktleider heeft ons bedrijf de meest complete horecaopleiding. We organiseren klassikaal onderwijs en trainingen door heel Nederland en België en zijn ook de grootste online hotelcursusaanbieder. Een jonge organisatie die succes graag viert!

Wat ga je doen?

Samen met je collega's in het verkoop- en serviceteam ben je verantwoordelijk voor het aannemen en beantwoorden van oproepen en het studentenbeheer. Naast telefoongesprekken kun je ook communiceren via e-mail en chat. Dit zorgt voor een grote diversiteit in je werk.

Als hun gekozen studieplan of cursuslocatie niet beschikbaar is, neem je ook telefonisch contact op met de studenten en geef je hen een goede keuze. Je helpt studenten, geeft uitleg of informatie over opleidingen, geeft studieadvies en schrijft studenten in.

Je komt te werken in een jonge en dynamische organisatie waar informele sfeer, ondernemerszin en verantwoordelijkheidszin hoog in het vaandel staan. Ben je sociaal, enthousiast en sta je positief in het leven? Krijg jij energie van het tevreden stellen van je klanten en het tot een goed einde brengen van elk gesprek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zoeken we?

Je hebt een MBO niveau 4 of HBO diploma

Je bent accuraat en beschikt over sterke sociale en communicatieve vaardigheden

Je woont in Breda (of in de buurt)

Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels

Energie haal je uit klantcontact

Je bent zakelijk, enthousiast, je bent een echte meester

Je werkt graag in een klein team

Je hebt een hechte relatie met Horeca en opleiding

Je leert snel en gemakkelijk je weg vinden in een dynamische omgeving

Je bent 32, 36 of 40 uur per week vrij

Wij kunnen u alle kennis en vaardigheden bieden die u nodig heeft om al uw ambities waar te maken. Onze collega's vinden dit leuk, ze kunnen zichzelf zijn aan onze zijde. Wij bieden onze medewerkers een informele en professionele plek waar u uw persoonlijke bijdrage kunt leveren.

Natuurlijk zijn er ook prettige werkomstandigheden en een gezonde balans tussen werk en privé.

Het totale maandsalaris begint vanaf 2.200 euro, afhankelijk van je profiel. Ben je goed in je werk? Dan verhoogt u uw salaris na uw jaarlijkse beoordeling.


Een contract voor bepaalde tijd, voornemens te verlengen en mogelijk een vast contract te tekenen

Werk 32, 36 of 40 uur per week

Goede reiskostenvergoeding

30 vakantiedagen (op basis van 40 werkuren per week)

Pensioenplan

Een mooi kantoor met gunstige ligging

Uitstekende interne groeimogelijkheden, persoonlijke ontwikkelingsruimte en initiatief

Werken in een jong en interessant team

Al naar gelang uw wensen voorzien wij u van 32, 36 of 40 uur werk per week om een vast dienstverband te krijgen. Je komt te werken in een enthousiast klein team in een informele sfeer.

Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Solliciteer dan nu! Stuur jouw CV en een korte motivatie naar globalrecruitment.info